Gäststjärnor:  Dr. Bryson - Ian McShane, Soul Hunter - Martin Sheen, Soul Hunter - Ian McShane, Mr. Clute - Jeff Silverman, Jacob Mayhew - Joel Brooks, Advokat James Riley - Stuart Pankin, Manligt Hologram - T.J. Hoban, Kvinnligt Hologram - Nikki Schieler Ziering, Klaus - Ray Proscia, Sheila - Jean St. James
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Janet Greek, Produktions. NR: MoW3

På en avlägsen planet under några mycket gamla ruiner, arbetar en grupp arkeologer försiktigt inne i en djup tunnel. Ledaren för gruppen Dr. Bryson, är övertygad om att dom nått fram till "huvudvalvet," trots att han sagt detta i två dagar nu. Men snart finner Dr. Bryson en metallplatta på väggen; på ena sida finns symbolen för döden och den andra sidan symbolen för evigt liv. Dom bryter snart igenom väggen och finner sig själva i en stor sal fylld med små skimrande klot, tusentals. Men i samma ögonblick som dom träder in i kammaren, aktiveras ett alarm. Enligt Bryson, innehåller kloten personligheter, själar. Han tror att dessa ska hjälpa honom att finna hemligheten till odödlighet. När Bryson sträcker sig mot klotet, hörs viskningar genom hela rummet. Dessa tystnar när han drar bort sin hand.

I samma ögonblick hör dom ett skepp passera utanför. Klaus som är gruppens andreman, beordrar alla att lämna rummet. "Om dom som byggde denna plats har kommit tillbaka," säger han, "dom kanske låter oss ge oss av levande om vi inte rör någonting." Klaus och de andra går därifrån, men Bryson hittar en apparat av något slag, och ett klot som är större än resten. För att sedan följa efter de andra, han anländer till utgången lagom för att se de andra springa mot deras skepp. Men dom lyckas inte med detta: ett litet skepp flyger mot dem och ger eld och dödar dem alla i en explosion. Bryson gömmer sig i tunneln, där han undgår upptäckt. När han håller i klotet han stulit, verkar det som om han hör något. "Hmmm? Nej, va'... va' inte orolig," säger han till klotet. "Det kommer att ordna sig. Jag kommer aldrig att lämna dig. Aldrig." Utanför har det främmande skeppet försvunnit, och Bryson tar sig tillbaka till sitt skepp.

Några få dagar senare, finner Löjtnant Corwin en avspänd K. Lochley i Zocalo ombord på Babylon 5. Lochley noterar att det varit lugnt sedan Sheridan och Garibaldi lämnade stationen för att flytta till Minbar och Mars, ("Objects at Rest", "Objects in Motion"). Inga större kriser. Hon saknar Sheridan på ett personligt plan men alla problem verkar också ha försvunnit. Stationen är tyst och behaglig, nära på lättskött. Corwin har letat efter Lochley, för att tala om för henne att Garibaldi precis anlänt. Då bryter ett slagsmål ut bakom dem. "Plötsligt," säger Lochley, "Har jag fått en fruktansvärd huvudvärk..."

En anspråkslös man tar sig till Brun Sektor, där han knackar på en dörr på ett förbestämt vis. Dörren öppnas och han går in i ett rum som är upplyst av neonljus där det står skrivet "Virtuell Upphetsning" och "Njutningar för män och kvinnor." "Är hon klar?" frågar han ägaren. Han har kommit till stationens nyöppnade holobordell. Avbildningen av en lättklädd kvinna dyker upp, avbildad från ett fotografi. Ägaren frågar honom om han känner till hur man använder VR dräkten, han erbjuder kunden att visa detta, men denna försäkrar honom att han nog ska klara detta utan hjälp. Han följer efter hologrammet in ett rum. Några sekunder senare flimrar lamporna snabbt, och ett rop av smärta hörs. "Jag sa ju att han inte visste hur han skulle använda dräkten," säger ägaren argt. "Idiot. Om han orsakar en kortslutning får han betala dubbelt."

Mr. Garibaldi har begett sig till Lochleys kontor, där han förklarar för henne varför han kommit. Ända sedan han tagit över Edgars Industrier ("Objects in Motion") har han jagat svarta projekt som företaget drev under Clarks administration. Program som Edgars aldrig berättade om för någon. Han behåller de nyttiga och avslutar de inte så nyttiga. Han är på stationen för att det var en lämplig plats, att träffa en man som leder ett sådant projekt; han kommer att ge sig av så fort att mötet är avklarat. Lochley får ett meddelande på sin länk: Mr. Garibaldis möte har anlänt. "Du bad honom att möta dig här?" frågar Lochley öppet irriterad. Garibaldi har räknat ut att det är en bra plats ifall dom skulle missa varandra. Innan mannen kommer in, frågar Lochley, "Fortfarande nykter?" "Som en domare," svarar Garibaldi. "Det gör mig gott," säger Lochley ärligt.

Dr. Robert Bryson. kommer in, sedan lämnar Dr. Bryson och Garibaldi kontoret. I Dr. Brysons rum, skimrar klotet han funnit på planeten. Garibaldi kräver att få veta vilket slags projekt Bryson arbetar med. Han har erhållit över 2 miljoner krediter per år, men projektet identifieras i arkiven endast som "EL" Bryson förklarar det troligtvis hänvisar till hans smeknamn för projektet: "Evigt Liv." Bryson försöker att finna hemligheten med odödlighet. Bryson poängterar att människan kan leva upp till 110, 115 år, medan andra mer avancerade raser kan bli dubbelt så gamla, kanske även tre gånger så länge; en del kan hålla sig vid liv på ett eller annat sätt för tusen år, och har utrotat döden helt.

Garibaldi blir inte övertygad. Att odödlighet existerar överhuvudtaget, detta skulle troligtvis endast vara åtkomligt för dom mycket rika. Dr. Bryson samtycker; i sak, den sannolika vinsten är vad som fick William Edgars att investera i projektet från början. Och efter tre år, tror Bryson att den senaste upptäckten kanske kan låsa upp hemligheten till evigt liv. Men han är inte villig att dela med sig av detta innan han själv blivit övertygad. Garibaldi är inte imponerad, och är ovillig att ens ge honom ett par dagar ytterligare som Bryson vill ha för sin inledande analys. Han insisterar att Bryson lämnar över sina anteckningar från hans arbete under de senaste 3 åren. Senast i morgon bitti, så att Garibaldi kan bestämma om dom ska fortsätta med detta projekt. Bryson kan inte göra något åt detta: han lovar att överlämna handlingarna.

Lochley får besök av Mr. Clute, kunden från holobordellen. Han vill klaga på utrustningen där, han hävdar att dessa är farliga. Lochley förstår inte: av vad hon känner till finns det inte någon holobordell på Babylon 5. Men Mr. Clute hävdar att stället är sanktionerat av Babylon 5. Lochley ber Corwin ta en fullständig rapport ifrån mannen, för att senare överlåta problemet till Zack.

Dr. Bryson har riggat upp en maskin till stationens strömförsörjning i sin lägenhet, som han använder för att aktivera apparaten han tog från gravkammaren. Apparaten ser ut att vara en kommunikationsapparat, som tillåter honom att kika in i klotet. Där ser han ett ansikte, men det verkar som om att ansiktet varken ser eller hör honom. Bryson skriver i sin log, "Jag har fått kontakt."

I Brun 11 kommer Zack Allan till holobordellen. Dörren öppnas när knackat på det förutbestämda sättet. Han ber att få tala med ägaren, som kommer in och presenterar sig som Jacob Mayhew. Zack säger åt honom att packa ihop och lämna stationen så fort som det är möjligt, men Mayhew vägrar: han har hyrt lokalen för 6 månader, betalt i förskott och en underhållningslicens. Licensen utesluter inte holobordeller specifikt, och enligt Mayhew kan det läsas som att dessa gäller här.

Tillståndet ger honom tillåtelse att driva detta underhållningsföretag. Det är ändå bara illusioner: hologram och känsliga kroppsdräkter. "Du kan göra vad som helst med vem som helst. Du behöver bara lämna över ett fotografi, och jag tillhandahåller fantasierna," erbjuder han Zack. Men Zack är inte intresserad. Mayhew vägrar att ge sig av, och är villig att gå till domstol för att få rätt. "Gör det då," säger Zack. "Under tiden, föreslår jag att du talar om för dina kunder att din utrustning är farlig och undermålig. Fan, jag är överraskad att det inte är någon som blivit skadad. " Zack går därifrån, och Mayhew säger till sin sekreterare att ringa 'Riley.'

Under tiden fortsätter Bryson sitt experiment genom att använda mer kraft, för att kunna kommunicera bättre. Han lyckas till slut: en ljusbåge fogar samman klotet och apparaten, och en gestalt dyker upp, hängande i luften. Till slut lyckas Bryson i sina försök att kommunicera, han frågar efter figurens namn. Men denna verkar inte förstå och skriker ut sina plågor. "Vad är det?" frågar Bryson. "Dom kom för att hämta oss," svarar figuren. "Dom förde bort oss. Dom hade ingen rätt. Låt mig få fortsätta sova. Låt mig dö." "Du är inte död då!" säger Bryson, upprymd och nyfiken. "Du förstår inte," fortsätter figuren. "Lämna oss ifred..." "Vad är det jag inte förstår?" frågar Bryson. "Lämna oss ifred!" skriker figuren innan den exploderar och blir till mycket små ljus skärvor, som sedan smälter samman med ljusbågen och återvänder till klotet.

"Jag måste skriva ner detta," muttrar Bryson för sig själv. Men han är för trött, och snart har han fallit i sömn. Hans penna stöter till apparaten, och en strömspik tar sig från klotet fram till Babylon 5s kraftledningsnät.

Zack patrullerar i Blå Sektor när han hör ett snyftande och gråtande. En kvinna klädd i en svart slöja sitter i en trappa, och gråter för sina barn. När Zack riktar sin ficklampa emot henne, kan han se igenom henne som om hon endast är en projektion. "Var är mina barn?" fortsätter figuren, för att sedan hoppa rakt igenom Zack innan hon försvinner.

På morgonen när Lochley äter sin frukost, blir hon påhoppad av en man som presenterar sig som James Riley. Han är Mayhews advokat, och med sig har han en domstolsorder. Han lämnar även över en stämning till Lochley, som högsta befäl på Babylon 5. För trakasserier, och för att kränka Mayhews rättigheter, förhindrande av affärsutnyttjande, och förtal. Det sista på grund av Zacks kommentarer angående utrustningen. Lochley tror att detta är någon sorts skämt, men Riley påpekar att skadeståndet som Lochley kan bli ansvarig för, kan bli så höga som ett par miljoner krediter. "Vi ses i domstolen," lägger han till när han lämnar henne ensam i Zocalo.

Garibaldi anländer till Brysons rum, och finner honom där mycket upphetsad. Det syns att Bryson inte fått någon sömn på senaste tiden. Rummet är i en röra. När Garibaldi frågar efter anteckningarna, berättar Bryson att han bränt dom: dom har blivit ovidkommande i ljuset av hans senaste upptäckt. Han behöver inte ens några pengar längre. Och säger "Jag har allt jag behöver,". "Jag behöver bara gå djupare, att titta noggrannare, och lyssna på dem." sedan kastar Bryson ut Garibaldi.

Zack blir förstummad när han får höra att dom stämda av Mayhew. Han kan inte vinna i alla fall. Men Lochley påpekar att målet egentligen är att skrämmas, och att kanske få fram en uppgörelse. Garibaldi kommer in straxt efteråt. Hans besök är avklarat, och kommer att snart ge sig av. Dom avbryts av Kaptenens länk: något ovanligt kommer igenom hopporten. Hon slår på skärmen för att själv få se det, skeppet känner Garibaldi igen som ett Själjägarskepp ("Soul Hunter"). Klotet i Brysons rum börjar lysa ännu starkare; han närmar sig den, och lyssnar på rösterna som bara han kan höra. "Dom är här," Bryson muttrar, och packar ner klotet.

Under tiden berättar Garibaldi allt han känner till: Själjägare dyker upp när någon ska dö. Lochley ber honom att hjälpa till med Själjägarna, då han haft en del med dem att göra tidigare. Lochley, Garibaldi och Zack anländer till landningsplatsen, med ett beväpnat säkerhetsteam, samtidigt som Själjägaren lämnar sitt skepp. "Vem är du här för?" frågar Garibaldi. "Inte du," svarar Själjägaren. "Ingen av er, inte idag. Något har stulits från oss, och tagits hit." På frågan hur han vet detta, svarar Själjägaren att tjuvens kompanjoner sagt detta till honom; han visar sedan upp ett lysande klot. Ljuset är svagt, inuti kan dom se ansikten skrikande i plågor. "Hur kan vi veta?" svarar Själjägaren. "Vi vet." Han vet även namnet på tjuven: Bryson.

"Vad har han stulit?" frågar Garibaldi. "Mer än du kan tänka dig," blir svaret. Klotet som stulits innehåller hela Planeten Ralga, en avancerad ras som valt att inte resa mellan stjärnorna. Dom var alla på väg att dö, så ett stort antal Själjägare anlände för att rädda hela befolkningen på Ralgan. Detta vår en av de tre tillfällen vi lyckats att uppbringa en hel planets befolkning vid dödsögonblicket. Sedan placerades klotet i ett viskningarnas galleri, där Bryson fann den.

Lochley håller med Jägaren att klotet ska återlämnas, men Zack är inte lika säker. Vem gav Jägarna tillåtelse? Hade någon frågat människorna på Ralga, och är det deras val att vara inlåsta för alltid? Jägaren påpekar att alternativet är döden, och "det finns ingenting efter döden", enligt deras tro. Dom söker igenom Brysons rum, men han är borta. Själjägaren berättar att ju längre man har klotet så kan man höra rösterna från själarna inuti. Klotet måste återlämnas: endast Själjägare kan handha detta på ett säkert sätt. När Lochley frågar honom vad han menar, svarar Själjägaren: "Det finns tillräcklig kraft i en själ, för att ändra universum. Kan du tänka dig hur vilken styrka det blir med miljarder själar, alla fokuserade på flykt?" "Eller värre," påpekar Lochley. "Hämnd." Med någon dom kan påverka och tillräckligt med tid, dessa själar kan göra vad som helst.

Någonstans på stationen, talar själarna till Bryson. "Ja jag förstår," säger Bryson till klotet. "Jag kommer inte att låta dem få er. Till inget pris. Bättre att förstöra stationen, och att omfamna mörkret, än att återvända. Lochley beordrar att hela stationen ska genomsökas, och att få rapporter om allt som verkar vara underligt. Under tiden laddar Bryson upp apparaten och kopplar den till själklotet, för att få fler själar att ta sig ut. Två av dem tar sig till holobordellen, där dom använder sig av två av hologrammen och börjar kyssas. En annan tar sig till en Babcomskärm, och att sedan dyka upp bärande på ett långt svärd, med vilket han går till attack mot någon.

Lochley kommer in i sin lägenhet där hon finner Själjägaren; han har på något sätt fått vakterna att 'somna' och tagit sig in för att hans sinne fått honom dit. Han är fundersam: Själjägare träffar sällan andra. När Lochley frågar, förklarar han vad dom gör med själarna. Dom placeras i stora salar, där dom kan prata med varandra eller med oss Jägare, men det är det enda de kan göra. Lochley säger att detta låter som ett helvete i hennes tro, men Jägaren insisterar att hon inte förstår: hennes önskningar är kroppens, och inte själen.

Deras konversation avbryts av att ljusen tonar ner i rummet. Ett par själar har sökt sig efter Själjägarens röst, och pressar mot väggarna. En kraftspik formas i en dator. Själjägaren säger åt Lochley att lämna rummet, men när hon är på väg ut, ser hur själarna är på väg att anfalla Jägaren bakifrån. Hon knuffar honom åt sidan, och träffas själv i bröstet, hon kastas till den motsatta väggen. Hon glider sakta ner till golvet medvetslös.

Man flyttar henne till Med-Lab, där hennes hjärta stannar. Hon känner hur hon är utanför sin egen kropp, hon faller genom däcken. Till slut kommer hon till en plats hon inte känner igen: Ralga, inuti själklotet. Där möts hon av Dr. Franklin. Men det är bara för att hon vill att det ska vara han. Enligt Franklin, inuti klotet ser man bara dem man känner. Han är egentligen en Ralgan. Han förklarar att hon hamnat i en strid. De "Galna" försökte döda Själjägaren, men de andra lyckades att minska kraften så att den inte dödade henne; istället stoppades hennes hjärta för en sekund, så att dom kunde ta in henne för detta samtal. Han fortsätter att förklara de "Galna" är de som blivit galna efter att varit inlåsta för 10000, och de blir fler för varje år som går.

Lochley undrar varför dom inte bara gör så att Bryson förstör globen så att dom kan dö, men Franklin förklarar att dom inte var döende till att börja med. Dom var på väg att förändras i en ny utvecklingsfas, att dom var på väg att lämna sina kroppar till att bli energi, när Själjägarna kom och fängslade dem. Gjorde dom ett misstag, och han hoppas att Lochley kan få dem att förstå detta. Men hon är redan på väg därifrån, när hennes hjärta börjar att slå igen.

Utanför stationen, har ett stort antal Jägarskepp anlänt. Själjägaren kommer för att tacka Lochley, för att tacka henne för att hon räddat hans liv: hon är den förste som räddat en Själjägare; genom detta, har hon hjälp honom att ändra hans syn på andra, och för detta vill han nu tacka henne. Han talar även om för henne att andra Själjägare anlänt, irriterade över bristen på framgång. Om dom inte får tillbaka klotet snart, kommer dom att ta sig ombord för att återta det själva. Deras skepp kan bränna sig igenom skrovet på stationen om detta skulle behövas. Han kan tala för Babylon 5, men han varnar även Lochley att dom andra är mindre tålmodiga med andra raser än honom. "Mitt sällskap är väldisciplinerade. Vi gör inga misstag."

"Jo, det gör ni," svarar Lochley, när hon tar sig upp ur sängen. Hon berättar för honom att hon togs in i klotet, men han tror henne inte först: det är omöjligt. Då beskriver hon planeten, vilket gör honom osäker, men förstår fortfarande inte: I vanliga fall, själar borde inte vara så starka ännu. Då påpekar Lochley att dom inte är vanliga själar, och förklarar att Ralgans var på väg att utvecklas till varelser av ren energi, inte döende; Men Själjägarna kom och fängslade dem. Dom begick ett misstag, dom fångade levande själar vid deras höjdpunk.

Jägaren kan inte tro på detta, men blir tvungen. Han vill veta vad dom kan göra nu. Lochley ber honom att hjälpa till med att hålla dom andra utanför, för att ge henne mer tid. Han går med på att försöka. Hon beger sig ner till Brun 11, där Zack koncentrerat sina undersökningar. På väg dit får hon besked att Jägarna håller sina positioner, och att det förekommer konstigheter i reaktorn. Zack och Garibaldi finner mannen som attackerades av "spöket med svärdet". Mannen är död, men inte från yttre skador. Han har bokstavligt skrämts till döds.

Mayhew närmar sig Zack, hela vägen fram till honom hör man honom klaga. Han anklagar Zack för att trakassera honom, och att han även gör någonting med hans program. Sedan upptäcker han den dödes kropp. "Du menar att detta inte är ett försök från er att bli av med oss?" frågar han, och tar dem med sig till holobordellen, där ett hundratal lysande skepnader rör sig. Där känner Zack att allt blir klart för honom: dom försöker att ta sig egna kroppar, även om dom enbart är projektioner. Enligt Mayhew, har dom tagit sig in i alla hans filer. Precis då, passerar en projektion av Lochley, mycket lättklädd.

Den äkta Lochley anländer och blir oerhört arg på grund detta. Men hon har större problem att åtgärda. Hon påpekar att själarna måste använda sig av en hel del energi för att kunna ta till sig dessa bilder från bordellen. Sedan passerar en humanoid skapelse av Lochleys bild, och den senare följer efter. I ett stort utrymme, förenar sig holografiska kopian av Lochley med flera hundra glödande figurer, och talar till dem: "I 10 000 år har vi varit fångar. I 10 000 år har vi haft en enda önskan, en dröm, ett mål. Att hämnas på dom som fängslat oss. Då kan vi gå in i det stora mörkret i deras sällskap. Att kunna göra slut på vårt lidande. Att göra slut på allt...

Ljusen mattas för en kort sekund, men inte hologrammen. Detta uppmärksammar Lochley, och blir plötsligt mycket orolig. Hon går iväg 'för att prova en teori.' Hon ansluter sig med de tysta figurerna, men det kommer ingen reaktion från dem. "Jag visste det," säger hon till sig själv. Dessa används enbart som en distraktion: det är ingen här. Men innan hon går vidare, vill hon ändå göra sig av med hologrammen: De Galna kan använda dem för att spionera på dem. Trots Mayhews högljudda protester, slänger hon in en granat i holobordellen. Lochley påpekar att dom måste ha access till reaktorn på Babylon 5. Dom kommer att försöka att spränga stationen, för att kunna döda Själjägarna som väntar utanför, även om detta betyder att dom själva måste dö.

Samtidigt får dom reda på att reaktorn kommer att explodera om 15 minuter, och att Bryson har spärrat kontrollerna. Men dom vet var han befinner sig. Zack går iväg för samla ihop ett säkerhetsteam, och Garibaldi och Lochley tar sig dit på egen hand. På väg dit möter dom Själjägaren. Han berättar att de andra Jägarna inte trodde honom. Då han bara är 4 000 år gammal, anser dom att han är naiv. De tror att detta är ett trick för att behålla klotet. Om detta skulle vara sant, borde en rutinundersökning upptäckt detta. Men då sammanslutningen inte kan ha gjort något misstag till att börja med, gjordes aldrig någon undersökning. Om klotet inte återlämnas inom 20 minuter kommer Jägarna att gå till attack.

Bryson sitter ensam omringad av en skimrande energipelare, dom ser klotet flytande straxt ovanför hans händer. Han är omedveten om vad som sker runt omkring honom. Säkerhetsstyrkan närmar sig honom, Garibaldi försöker att tala med Bryson. Men han är inte kontaktbar, och själarna anfaller honom istället. Säkerhetsstyrkan ger eld, men PPG laddningarna kan inte genomborra energipelaren. Själjägaren anklagar sitt stånd, för deras arrogans, för denna kris. Han kan nu se deras många misstag: att stänga in själarna i mörka rum där dom kan drivas att bli galna; att ta dem för det första var ett misstag. "Vi trodde faktiskt att vi gjorde dem en tjänst, att vi hedrade dem," säger Själjägaren. "Kan ni förstå... att istället, blev vi monster, en terror värre än döden."

Så småningom, är han säker att de andra kommer att förstå... och han får en idé. Han går emot Bryson, och säger: "Var snälla och lyssna på mig. Vad vi gjorde var fel. Jag kan se detta nu... Och det finns kanske en sätt att rätta till vårt misstag. Men detta är inte rätt sätt. Vi kan ta er tillbaka till vår värld för att finna en väg att befria er. Till att börja med, i kortare perioder så klart, precis som ni gjort här genom hologrammen. Senare kan vi inbjuda andra och låta er få visa er genom dem. Låta er få se himlen igen, låta er få känna marken under era fötter igen. Till den dagen vi kan befria er permanent. Jag vet att mitt stånd kommer att åtgärda detta misstag, när dom vet att ett misstag begåtts.

Tills dess erbjuder Själjägaren sig själv som en symbol av hans uppriktighet. Om själarna tar emot honom i globen, kommer detta att bevisa de verkligen är högt stående levande själar, tagna vid fel tidpunkt. Och när han befinner sig inuti med dom, kommer dom att veta att det han säger är sant. "Låt min själ bli en bro emellan oss, och låt min själ bli en hoppets dörr." Han rör vid energipelaren, och blir insvept av ljus. Ljuset återvänder sedan tillbaka till klotet, och Jägarens kropp faller tillgolvet, död. Pelaren försvinner, globen faller ner i Brysons händer, som kollapsar.

En ensam Själjägare anländer för att hämta klotet. Lochley säger till honom: "Jag fick aldrig veta namnet på den andre från ert stånd som var här. Han berättade aldrig detta. Jag vet inte ens om ni har några namn. Allt jag vet är att han gav sitt liv för att skydda er och denna plats, och de miljarder sinnen som är fängslade i denna tingest. Se till att de löften han gav för er hålls, eller Jag lovar er, att Jägarna kommer att bli de jagade.

Jag kommer att se till att hans offer inte gjordes i onödan." Själjägaren nickar när han tar emot globen. Inuti, ser den förste Jägaren Lochley när hon går mot honom, sägande "Sinnet ser vad den behöver se. Själen ser vad själen ser." Själjägaren ler belåtet. Utanför ger Jägarna sig av, krisen är över. Garibaldi ger sig också av snart; men oturligt nog för Lochley, har han planer att återvända om en månad. När han lämnar hennes kontor, faller en vas till golvet och slås i bitar, ännu ett bevis på Garibaldi-effekten.

Riley kommer in straxt efteråt. Då Lochley sprängde hans klients företag, kommer dom även att lämna in kriminella anklagelser. Men enligt Lochley, hyreskontraktet specificerar att inga krav kan göras för skador vid militära åtgärder. Faktum är att hon redan har vittnesmål från allt säkerhetsfolk som var inblandade, som ger henne stöd för hennes beslut. Och sedan företaget är borta, blir dom andra anklagelserna tveksamma. Om dom försöker bestrida detta, kommer hon att stämma dem för att använda hennes bild i holobordellen utan tillåtelse, ett mål dom med säkerhet kommer att förlora. Dom kommer att förlora allt och inte få någon ersättning. Riley blir svarslös, men lämnar kontoret tomhänt. Ännu en kris löst.

Babylon 5 kan återgå till det normala... för tillfället.

 

Our Servises list