Gäststjärnor:  Själjägare - W. Morgan Sheppard, Själjägare #2 - John Snyder, Medicintekniker - Toni Attell, Man - Jim Bentley, Tekniker - Mark Conley, Marianne Robertson, Vakter - David D. Darling, Ted W. Henning
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Jim Johnston, Produktions. NR: 102

När en oidentifierad farkost närmar sig Babylon 5, upptäcker CNC att skeppet ligger i en kollisionskurs mot stationen. Och att det varit inblandat i strid, Kapten Jeffrey Sinclair tar en Starfury för att försöka rädda skeppet, Kommendörkapten Löjtnant Susan befinner sig i CNC för att skjuta ner det, om inte Sinclair lyckas att få tag i farkosten och ta in den i säkerhet. Efter ett par misslyckade försök att gripa tag i farkosten, lyckas Sinclair till sist att bärga det och tar in det på stationen. Där man upptäcker den skadade piloten.

Stationens chefsläkare, Dr. Stephen Franklin undersöker den skadade piloten, och Säkerhetschef Michael Garibaldi går igenom hans skepp. Ambassadör Delenn, representant för Minbari, blir skräckslagen när hon upptäcker att denne är en Själjägare, en fiende som de flesta raser är rädda för, som alltid dyker upp när någon ligger för döden för att ta deras själar.

Delenn ber Sinclair att döda främlingen, men Sinclair tänker inte tro på hennes religiösa rädsla -- ända tills han blir vittne till jägarens kalla uppträdande vid exakt det ögonblick när en man blir knivskuren i en annan del av stationen. Enligt Jägaren själv kan han se när mannens själ lämnar kroppen, vilket får honom att reagera i extas. För att lugna ner alla utomjordingar ombord på B 5, beordrar Sinclair, Jägaren att lämna Babylon 5.

Delenn konfronterar Själjägaren innan denne ger sig av, och beordrar denne att lämna ifrån sig sin "samling". Denna samling som består av fångade själar han alltid har med sig, hon vill speciellt att han ska lämna ifrån sig sina Minbariska själar. Själjägaren känner igen Delenn, han ser att hon kommer från Minbaris ledare (Den Grå Församlingen). Han frågar henne, varför en person från hennes position leker ambassadör ombord på Babylon 5?

Han lurar en av Garibaldis vakter att komma in till honom, i isoleringsrummet sedan slår han ner honom och tar hans vapen. Sedan hämtar sin samling från skeppet, och söker upp Nagrath för att köpa passerkort för att kunna bege sig till alla avdelningar ombord på stationen.

Med hjälp av detta kort, tar han sig sedan till Ambassadörsflygeln där han kidnappar Delenn. Sedan gömmer han sig i en övergiven del av stationen. Ännu en Själjägare anländer efter att han spårat sin kollega till stationen, och avslöjar för Sinclair att hans kollega tar livet av dem vars själar han vill ha själv. Istället för att vänta på deras naturliga bortgång,

Sinclair kräver att han hjälper honom att hitta jägaren. Själjägaren som kidnappat Delenn har börjat att tömma henne på blod, för att hon skall få en lugn död. För att ta hennes själ, han berättar för henne att han kunde ha dragit ut hennes själ ändå. Men att göra det på detta sätt är bättre för själen, då han inte vill skada den.

Sinclair och Garibaldi letar igenom flera avdelningar, på den nivå där den andre jägaren sagt att hon finns. Det blir Sinclair som hittar dem, och en eldstrid utbryter mellan honom och jägaren. När jägaren slår ner honom, och han hamnar på golvet i närheten av dennes maskin. Så vänder han Jägarens "själutdragare" mot jägaren själv och placerar honom i ett av "själstenarna."

Dr. Franklin hjälper Delenn få tillbaka hälsan. Detta har gjort att Sinclair har lärt sig en del om Delenn, och han har själv blivit misstänksam angående henne. Efter att jägaren sagt till honom, att Minbari utnyttjar honom.