Gäststjärnor:  Adira Tyree - Fabiana Udenio, Ko'Dath - Mary Woronov, Trakis - Clive Revill, Andrei Ivanov - Robert Phalen, Ock - Jimm Giannini, Norg - Robert Ditillio, Vapenman 1 - Tom Lowe, Danserska - Katharine Mills, Butz - Mike Norris, Gera Akshi - Laura Peterson, Tekniker 1 - Marianne Robertson, Dr Goyokin - Momo Yashima
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Bruce Seth Green, Produktions. NR: 104

Londo Mollari, Centauris ambassadör på Babylon 5, har blivit kär i Adira Tyree. Som är en exotisk Centaurisk dansare och som uppträder i en av barerna på den stora rymdstationen. Deras affär får honom alltmer att glömma sina politiska plikter. Stationens Kapten Jeffrey Sinclair retar sig på att Londo anländer sent till ett möte med Narns ambassadör, G'Kar och hans nya assistent, Ko'Dath.

Adira konfronteras senare med Trakis, den utomjordiske slavhandlare som äger hennes kontrakt. Trakis beordrar Adira att förföra Londo och skaffa honom en kopia av Londos "lila filer," en privat samling hemligheter som skulle kunna ruinera många familjer vid Centauris adel. Trakis hoppas att få sälja dessa till G'Kar som skulle betala generöst för all information som ger honom en fördel vid förhandlingarna.

Adira tvekar att lyda Trakis på grund av att hon fallit för Londo och vill inte ruinera hans karriär. Men för att kunna befria sig själv från sitt slavkontrakt från Trakis, söver hon Londo med en drog och placerar en liten hjärnkontrollapparat som tvingar honom att avslöja lösenordet som öppnar filerna. Hon kopierar filerna till en minneskristall, sedan lämnar hon rummet där Londo sover mycket tungt på grund av drogen.

Hon bestämmer sig snart för att inte bedra Londo, Adira behåller kristallen och gömmer sig i labyrinterna på Babylon 5. Trakis och hans hyrda mördare hittar henne tillslut och tar kristallen ifrån henne.
Samtidigt avlider Susan Ivanovas far på Jorden, hon talade med honom när detta hände. Garibaldi som sökt efter någon som använts sig Guldkanalen för eget bruk, lyssnar på detta samtal och beslutar sig för att se överträdandet som något fel i kommunikationssystemet.

När Londo förstår att Adira försvunnit med hans lila filer, ber han Sinclair att hjälpa honom. Genom att på låtsas gå över på Narns sida, Sinclair arrangerar ett möte mellan Trakis och G'Kar för försäljningen av kristallen. Med som övervakare är Talia Winters, Babylon 5s nya telepat, som nämner Adiras försvinnande. Detta gör så att hon kan använda sina krafter för att läsa Trakis' tankar som avslöjar var dom gömmer Adira. Säkerhetsvakter befriar Adira från hennes vakande mördare, medan Londo kraftfullt återtar kristallen från Trakis.

Sinclair går med på att inte arrestera Trakis om han går med på att befria Adira från dennes kontrakt, som han går med på. Adira ursäktar sig för Londo när hon skall gå ombord på ett skepp hem. Han förlåter henne och ber henne att återvända efter att hon fått känna hur det är att vara en fri kvinna.