Gäststjärnor:  Major Lianna Kemmer - Elaine Thomas, Agent Cutter - Tom Donaldson, Lou Welch - David Crowley
Manus: Mark Scott Zicree, Regissör: Jim Johnston, Produktions. NR: 111

När Jordalliansens president och hans följe reser till Babylon 5, för att inviga ny dockningsstation inträffar en explosion som delvis förstör Cobra-stationen. En arbetare som heter Nolan blir svårt skadad.

Major Lianna Kemmer som arbetar som presidentens säkerhetskonsult, och hennes assistent Agent Cutter anländer för att inspektera Babylon 5s säkerhetsarrangemang. Lianna visar sig vara mycket fientlig gentemot Babylon 5s säkerhetschef Michael Garibaldi. Då han misstänker att det ligger något personligt bakom, som kan ställa till undersökningen konfronterar Kapten Jeffrey Sinclair, Garibaldi angående Lianna.

Garibaldi erkänner att han var nära vän hennes far Frank Kemmer för 13 år sedan, när han arbetade som vakt på ett gruvbolag på Io. Han var pilot, på ett fraktskepp. Dom hjälpte honom att hålla sig nykter när han försökte stå emot de korrupta chefer som ville att han skulle se åt ett annat håll. När han gick emot dem, hämnades de genom att spränga en landningsplats som olyckligtvis dödade Frank, Garibaldi gavs skulden för ha varit oförsiktig. Och Gruvbolaget fick det att se ut som en olycka för att undvika en skandal, men Lianna har alltid trott att det var Michaels fel att hennes far dog.

Trots Dr. Stephen Franklins protester som är Babylon 5s överläkare, använder Lianna droger för att väcka den medvetslöse Nolan. Precis innan han dör nämner han att det varit Garibaldi som hade placerat ut bomben. Lianna avsätter Garibaldi som säkerhetschef, när Cutter hittar bevis i Garibaldis rum att det skulle vara han. Lianna arresterar Garibaldi för sabotage, men efter att ha försökt förklara sig oskyldig till henne igen, flyr Garibaldi ner till Down-Below. För att där ta reda på sanningen. Övertygad om att Garibaldi är lojal, beordrar Sinclair sin egen säkerhetsman Lou Welch, att leta i Nolans rum.

Garibaldi söker upp Londo och ber att få låna honom pengar. Under tiden som han håller sig undan från Lianna och Cutter, söker Garibaldi igenom Babylon 5 för att ta reda på vem det är som försöker sätta dit honom för attentatet. Gömmer han sig i en bar nere i Down-Below, som är stationens kriminella undervärld, där han tar sin tillflykt ner i en flaska sprit.

När presidentens skepp anländer, har Lianna och Cutter lyckas fånga Garibaldi och fört honom till hans kontor. Welch hittar bevis på att Nolan tillhörde en radikal grupp som kallar sig för Hemväktarna. Det ser ut som om det är Nolan själv som var den skyldige till bomben, som var menad att döda presidenten.

Efter viss övertalning skyndar sig Lianna och Garibaldi mot Cobra Bay, för att hon själv ska kunna inspektera denna. Och för att kontrollera om det finns någon ny bomb där. Där möts dom av Cutter, som även han är från Hemväktarna som även infiltrerat presidentens säkerhetsdetalj. Och som har preparerat en ny bomb som skall detonera när det nya skeppen skall starta. Dessa nya Starfurys som Babylon 5 fått, i samband med detta besök. Men Garibaldi lyckas stoppa detta.

Efter ceremonin tackar Garibaldi, Sinclair för dennes vänskap och att han trodde på hans oskuld. Lianna ber Garibaldi att förlåta henne för att hon lagt skulden på honom för hennes fars död.