Gäststjärnor:  Eduardo Delvientos - José Rey, Neooma Connally - Katy Boyer, Orin Zento - John Snyder, Senator Hidoshi - Aki Aleong
Manus: Kathryn Drennan, Regissör: Jim Johnston, Produktions. NR: 114

En tragisk olycka inträffar på en av de överfulla landningsplatserna på Babylon 5. Ett datorfel gör så att ett transportskepp från Narn kraschar vid inflygning, med stora materiella skador och dödar en arbetare. Brodern till den döde, dockningschef Eduardo Delvientos anser att denna olycka beror på undermåliga maskiner och den fruktansvärda arbetsmiljön på grund sänkta löner och färre arbetare efter nerskärningar av Jordalliansens Senat.

Neooma Connally den facklige representanten, konfronterar stationens befälhavare Jeffrey Sinclair. Vid detta möte kräver hon högre löner, bättre arbetstider och fler arbetare.

I lasten som förstördes fanns bland annat en G'Quan Eth, som är en sällsynt blomma som skulle ha levererats till G'Kar, Narns ambassadör på Babylon 5. G'Kar är desperat då han måste finna en ny G'Quan Eth innan solen passerar ett heligt berg på hans hemvärld, då han måste utföra en ritual med denna blomma. Den enda G'Quan Eth som finns på Babylon 5, tillhör oturligt nog G'Kars störste fiende. Centauris ambassadör Londo Mollari, som stal sin från Narn för att använda den som en drog.

Londo vägrar att sälja blomman till G'Kar, så G'Kar beordrar Na'Toth att stjäla en helig staty från det Centauriska kultur centret.

Motvilligt lyder Sinclair Senaten, så Connally beordrar sina arbetare att lämna sina arbeten. Ett dussintal transportskepp väntar på att bli avlastade vid dom tomma landningsplatserna. Senaten sänder då Orin Zento som är en kall och känslolös förhandlare, till Babylon 5 för att lösa konflikten. När dessa samtal emellan Zento och Connally bryter samman, beordrar Zento militära order för att tvinga dem tillbaka till arbetet. Det blir en sammandrabbning mellan arbetarna och Babylon 5's säkerhets folk, ledd av säkerhetschef Michael Garibaldi.

Det dröjer inte länge innan Sinclair, vänder Zentos taktik emot honom själv, och tar över kommandot, Under ledning av de militära order som säger att han kan använda vilka medel som helst för att få slut på strejken, överför Sinclair över 1 million krediter från stationens militära budget för omedelbara lönehöjningar och reparation av stationens maskiner. Han ger även fri lejd för de strejkande arbetarna.

Rasande på grund av Sinclairs politiska förräderi, återvänder Zento till Jorden för att lägga fram en protest hos Senaten. Han fördömer Sinclairs val och ifrågasätter Sinclairs lojalitet till Jordalliansen. Då frid återvänder till Babylon 5, förstår Sinclair att han troligen förstört sina chanser till befordran.