Gäststjärnor:  Mr Morden - Ed Wasser, Lord Kiro - Gerrit Graham, Lady Ladira - Fredi Olster
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Janet Greek, Produktions. NR: 116

När en liten flotta med okända pirater rånar och förstör lastskepp i Babylon 5s närhet, beordrar Kapten Jeffrey Sinclair, Örlogskapten Susan Ivanova och Säkerhetschef Michael Garibaldi att försvara stationen.

Efter detta möte berättar Sinclair för Garibaldi, om de 24 timmarna han förlorat under den sista delen av kriget för 11 år sedan. Sinclair tror att han blivit hypnotiserad och förhörd av Minbaris Grå Församling, sedan blivit övergiven i sitt obrukbara skepp. Efter att de mycket starkare Minbariska militära trupperna givit upp till Jorden. Garibaldi går med på att hjälpa honom at lösa mysteriet, genom att utnyttja sina kontakter. Han vet inte om att Delenn, är en av dem i den Grå Församlingen och att Minbaris ambassadör på Babylon 5 beordrats att döda Sinclair om han någonsin får reda på sanningen.

Centauris ambassadör Londo Mollari, har hyrt en arkeolog från jorden för att finna Ögat. Som är en gammal Centaurisk symbol för makt som stals, för över hundra år sedan från Kejsarens palats. För att öka sin egen politiska karriär, överlämnar Londo Ögat till Lord Kiro som är en ättling från den Centauriska Kejsar tronen. När han anländer till Babylon 5, ledsagad av sin faster Lady Ladira en kejserlig sierska. Och när dom samtalar får Ladira två visioner: en där Kiro dödas av Skuggor och en explosion som förintar Babylon 5.

En agent för mycket starka legosoldater som endast kallas Shadows, vid namn Morden anländer till Babylon 5 för privata möten med de olika ambassadörerna, där han upprepar samma skumma fråga "Vad vill DU HA?"

Under tiden förbereder piraterna en attack mot stationen, dom lyckas lura iväg en pluton bort från stationen, under befäl av Ivanova. Dom skickas mot en en sektor som är belägen långt bort från stationen, under tiden kidnappar piraterna Kira och Ögat. För att sedan gå ombord på ett Centauriskt transportskepp och flyr.

Ombord på piraternas moderskepp, upptäcker Lord Kiro att piraterna som han hyrt i hemlighet för kidnappa honom inte kommer att hjälpa honom. Hans plan var att resa till Centauri Prime och, ohindrad av Londo eller Ladira. Använda sig av Ögat för att utse sig själv till den nye Kejsaren. Men piraterna har tänkt sig något helt annat, de tänker kräva lösen för Kira och Ögat. Två Shadowskepp överraskar piraterna, och förintar skeppet dom färdas i. Babylon 5s stridsskepp besegrar piraterna i slaget utanför stationen.

När Babylon 5s besättning firar segern, känner Ladira att hennes första vision blivit sann.

Morden returnerar senare Ögat till Londo. Garibaldi berättar för Sinclair vad han fått reda på: Sinclair valdes till posten som chef på Babylon 5 trots att han legat långt ner på listan, och det var Minbari som ville ha honom. Till sist avslöjar Ladira sin andra vision, den om förstörandet av stationen, för Sinclair och ber att han skall stoppa detta från att hända.