Gäststjärnor:  Shai Alit Neroon - John Vickery, Alisa Beldon - Grace Una, Na'Toth - Caitlin Brown
Manus: D. C. Fontana, Regissör: Bruce Seth Green, Produktions. NR: 115

Kapten Jeffrey Sinclair och Säkerhetschef Michael Garibaldi överraskas när ett krigsskepp från Minbar anländer till Babylon 5. Skapar detta panik i CNC, när man upptäcker att skeppets vapenportar är öppna. Minbaris ambassadör Delenn förklarar att detta endast är deras sätt att visa respekt. Och att om dom skannar skeppet, kan dom se att vapnen inte är Online. Sedan berättar hon att det är officerare från Minbaris krigarklass, ledda av Shai Alit Neroon och att dom eskorterar liket av en död hjälte Bramner från kriget mot jorden. Som ska visas upp vid olika Minbariska utposter runt om galaxen.

Sinclair tillåter skeppet att docka, även om han blir påmind av sitt eget möte med Branmer vid Striden vid Frontlinjen (In the Beginning), som var en av de värsta striderna i kriget mellan de två nationerna. Efter denna strid, gav de mycket starkare Minbari trupperna upp. Efter att ha preparerat en plats där de kan placera honom, Sinclair och Garibaldi tittar på när Minbaris samlas vid Branmers kista. Men när locket öppnas, ryggar alla tillbaka när dom ser att kroppen är borta. Garibaldi leder den intensiva undersökning i att finna kroppen.

Under tiden har Örlogskapten Susan Ivanova och Talia Winters som är stationens kommersiella telepat, räddat Alisa Beldon en 14 årig föräldralös flicka. Efter att hon kollapsat i den överfulla marknadsplatsen. Med hjälp av Dr. Stephen Franklin, upptäcker Talia att Alisa är en kraftfull telepat.

Talia bestämmer sig för att ta hand om Alisa, i förhoppningen att kunna preparera henne för att gå med i Psi-Corps, den militära delen av jordalliansen som kontrollerar telepaterna. Men Ivanova vars mamma var en telepat som vägrat att gå med i Psi-Corps, och blev tvingad att ta starka droger som tog bort hennes telepatiska krafter. Och dog som ung, argt går hon emot Talia för att hon vill skydda Alisa från Corps tills flickan är gammal nog att välja själv. Frustrerad på grund av att deras ras inte har några telepater, kommer Na'Toth med ett erbjudande att flytta till Narn för att hjälpa till att ge dem egna telepater.

När Ambassadör Delenn berättar för Alisa att telepater är högt respekterade på Minbar, får hon en glimt av Delenns minnen. Hon berättar senare för Sinclair att det var Delenn som stulit Branmers lik. När hon konfronteras av Sinclair, erkänner Delenn att hon gått emot krigarklassen, och i hemlighet kremerat kroppen för att göra slut på denna cirkus att visa upp kroppen. Branmer som var en barndomsvän till Delenn, har alltid velat ha en enkel begravning. Därför ville Delenn uppfylla hans önskan.

När Neroon hotar med ett nytt krig på grund av Branmers försvinnande, konfronterar Delenn honom privat. Och säger till honom att hon talar för Minbaris högsta ledning, Den Grå Församlingen. Precis som när ledningen beordrade Branmer och Neroon till att ge sig i kriget, beordrar hon nu Neroon att gå med på hennes förklaring att han "tagit sin plats hos gudarna."

Neroon ber Sinclair om ursäkt och lämnar Babylon 5 med sina män. Talia och Ivanova kommer fram till en kompromiss som i framtiden kan leda till att de blir vänner. Alisa bestämmer sig för att resa till Minbar och att där under Delenns vingar hjälpa till att riva ner den barriär som finns mellan jorden och Minbar.