Gäststjärnor:  Catherine Sakai - Julia Nickson, Edgar Devereaux - Edward Conery, Vicepresident Morgan Clark - Gary McGurk, Garibaldis medhjälpare - Macaulay Bruton
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Janet Greek, Produktions. NR: 112

Ombord på Babylon 5 den gigantiska rymdstationen, är Centauris Ambassadör Londo Mollari inblandad i en het diskussion med Narns ambassadör G'Kar. Dom grälar om hur gränsen vid kvadrant 37, skall dras emellan de två nationerna. Frustrerad över G'Kars militära logik, accepterar Londo den hjälp som Mr Morden erbjuder trots att han inte riktigt litar på denne. En agent för de mycket starka Shadows. Det enda han begär är att i framtiden när han kanske ber om en tjänst från Londo, Morden lovar att lösa problemet med det Narnska problemet i kvadrant 37 och lovar Londo att han själv skall få hela äran för detta.

Under tiden bestämmer sig Kapten Jeffrey Sinclair och Catherine Sakai för ett datum för sitt bröllop och ber sin vän och stationens Säkerhetschef Michael Garibaldi, att ställa upp som best man. Senare snokar Garibaldi reda på en sammansvärjning som är ute efter att mörda Jordalliansens President Luis Santiago. Hans undersökning leder honom till Edgar Devereaux en korrupt affärsman på Babylon 5, en frilansande agent från Jordalliansens säkerhetstjänst som hjälper en okänd grupp med detta.

Efter att Garibaldi funnit bevis på denna komplott, och är på väg för att rapportera till Sinclair. Blir han skjuten av en av sina egna män, som arbetar för Devereaux. När Dr. Stephen Franklin och hans läkarteam kämpar för att rädda hans liv, berättar Garibaldi för Sinclair om denna sammansvärjning. Och när Sinclair och Örlogskapten Susan Ivanova försöker att kontakta Presidentens skepp upptäcker dom att alla radioförbindelser med skeppet stoppas av störsändare. Samtidigt ser dom det explodera i en stor eldboll. Medan Jordalliansen sörjer sin döde president, svär den svage och ineffektive Vicepresidenten Morgan Clark presidenteden.

Under tiden går fyra stora Shadowskepp till angrepp mot Narns militärbas i kvadrant 37, denna blir totalt förstörd och alla 10.000 som levde och arbetade där dödas. Londo är djupt chockad över det stora antalet döda, och talar om detta till Morden. Men han säger åt Londo att glädja sig i att alla på Centauri Prime, ser honom som en stor hjälte. Ingen misstänker att en stark men okänd ras är de skyldiga, G'Kar beger sig hem till Narn för att undersöka massakern.

Efter att ha talat med Vorlons ambassadör, Kosh Naranek, isolerar sig Minbaris Ambassadör Delenn i ett hörn av sin lägenhet och aktiverar en apparat som paketerar henne i en puppa. När Sinclair frågar Delenns assistent, Lennier, kan han inte svara varför hon gjort detta.

Detta avsnitt avslutar säsong 1
Fortsättning följer....