Gäststjärnor:  Garibaldis Medhjälpare - MaCauley Bruton, Elizabeth Sheridan - Beverly Leech, Na'Toth - Caitlin Brown
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Jim Johnston, Produktions. NR: 202

När Centauris Ambassadör Londo Mollaris status ökar på Centauri Prim, och han blir även mer och mer indragen i affärer med Morden. en människa som tagit värvning hos the Shadows.

Kapten Sheridan får besök av sin syster. Som påminner honom om hans sedan länge döda hustru Anna.

Narns Ambassadör G'Kar dyker plötsligt upp efter att utfört en egen undersökning av massakern vid Kvadrant 37 som förstörde en Narnsk militärbas vilken dödade 10,000 krigare och deras familjer. Obekant för honom och hans folk, att det är Londo Mollari är den ansvarige för attacken. G'Kar pratar med sin diplomatiska assistent Na'Toth, om förstörelsen på Kvadrant 37. Hans teori att en mycket gammal ras som skildras i hans heliga bok. Existerar ute vid utkanten av nu kända rymden, där dom åter bygger upp sina styrkor efter 1.000 år av tystnad. G'Kar ber församlingen på Babylon 5, att gå samman och fortsätta att undersöka detta.

Under tiden har Dr. Stephen Franklin bestämt sig för att använda, den utomjordiska maskinen som han fick av Dr Rosen för ett par månader sedan (The Quality of Mercy). För att kunna hjälpa Mr Garibaldi som fortfarande ligger i koma, efter att han skjutits av en av sina egna män. När han talar om detta för Kapten Sheridan, och när läkaren ska till att koppla upp sig med sin patient kommer Sheridan in för att dom ska kunna turas om att göra det. Proceduren fungerar och efter att han bett Psi-Corps telepaten Talia Winters läsa hans minnen, får Garibaldi reda på vem det är som sköt honom.

Han blir arresterad, men Jordalliansens nya President ber att han skickas till jorden för rättegång. Men innan han når fram försvinner skeppet han färdats i. Garibaldi spekulerar i att den nye Presidenten, med hjälp av Psi-Corps, är dom som mördade den förre presidenten.

Kapten John Sheridans yngre syster Elizabeth Sheridan, som är på besök tvingar honom att sluta känna sig skyldig för hans hustrus död.

Till slut vaknar Minbaris Ambassadör Delenn upp tar sig ur kokongen som en vacker kvinna, en blandning mellan människa och Minbari. Hennes nya åtagande, är att vara en bro mellan hennes folk och människorna.