Gäststjärnor:  Matthew Stoner - Keith Szarabajka, Timov "Fru 1" - Jane Carr, Mariel "Fru 2" - Blair Valk, Daggair "Fru 3" - Lois Nettleson
Manus: Peter David, Regissör: John C. Flinn, III, Produktions. NR: 208

Londo blir överförtjust när han får tillåtelse av Kejsaren, att skilja sig från två av sina tre fruar och att han själv får bestämma vilken av dem han vill behålla. Han avskyr att vara gift med kvinnor som gör allt för göra slut på hans pengar. Under en fest till Londos ära, får han en staty som present. Som visar sig att var ett dödligt vapen, när han tar upp den aktiveras fällan och 2 små pilar flyger ut och applicerar ett gift i honom. Det enda sättet att rädda hans liv är genom en blodtransfusion.

Dr. Franklin får ett erbjudande av Timov, att hon ställer upp på att lämna blod. Men bara på ett villkor, och det är att Londo aldrig skall få veta sanningen. Till allas överraskning väljer han att behålla Timov som är hans mest humorlösa fru. Men Londo gillar henne bäst för att han vet var han har henne.

Garibaldi har upptäckt att Talia Winters ex, Matthew Stoner kommit till Babylon 5. Stoner en tidigare medlem i Psi-Corps, som av någon anledning lyckats sluta där vilket han är ensam om att göra. Han påstår att han blivit utestängd efter att han förlorat sina krafter, efter att han varit med om experiment som misslyckats. Han försöker att få Talia att följa med honom, med påståendet att han kan hjälpa henne att bli av med sina krafter så att även hon kan lämna Corps.

Senare kommer det fram att dessa experiment gjort honom till en empat, han kan manipulera andra till att göra som han ville.

Delenn ber Ivanova att hjälpa henne med en bångstyrig frisyr.