Gäststjärnor:  Alfred Bester - Walter Koenig, Telepat - Gianin Loffler
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Jim Johnston, Produktions. NR: 207

Tillbaka ombord på Babylon 5 kräver Psi-Polisen Bester, att Talia Winters hjälper honom med undersökningen angående en undergjordisk flyktväg för oregistrerade telepater. Som enligt lagen måste bli registrerade hos Psi-Corps för skydda normalas privatliv. Men en del oregistrerade oregistrerade telepater flyr från jorden, och smugglas vidare till olika kolonier där Psi-Corps inte kan få tag i dem.

Besatt i sin jakt på dessa telepater, blir Besters metoder något tveksamma. När Bester och Talia hittar telepaterna, blir Bester utsatt för ett mordförsök av dessa, och i samband med detta kidnappar dom Talia. En av dem ber Talia att hjälpa dem med sin flykt. Telepaterna övertygar Talia om dem vitt spridda korruptionen inom Psi-Corps, och hon börjar att ifrågasätta sin egen framtid i Kåren.

Sheridan får reda på vem det är på Babylon 5, som i sin höga position kunnat hjälpa telepaterna. Han går med på att träffa dess ledaren i nere i den Bruna Sektorn, där han möts av Dr. Franklin som till hans överraskning är ledaren för den underjordiska flyktvägen för dessa telepater.

När Garibaldi senare tagit reda på var rymlingarna befinner sig, beger sig Bester ner dit själv. När han finner dem, står dom och väntar på honom. Genom att använda sina krafter tillsammans som ett, och med hjälp från Talia. Så lyckas dom lura Bester, för att kunna fortsätta med sina liv i frihet med hjälp av Talia. Bester har lurats att tro han dödat alla rymlingarna, med Talia vid sin sida.

Sheridan och Ivanova blir tvungna att betala hyra eller flytta till mindre rum, som jordcentralen beslutat är för stora. Så under ett par dagar "tvingar" Sheridan, Susan att sova i hans kontor på soffan. Tills han kommit på ett sätt att slippa betala hyra, vilket han senare gör genom att se till att denna kostnad betalas av Jordstyrkan självt.