Gäststjärnor:  Centauris Kejsare Turhan - Turhan Bey, Lord Refa - William Forward, Centauris Premiärinister - Malachi Throne
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Janet Greek, Produktions. NR: 209

Den gamle Kejsaren från Centauri gör ett ovanlig resa hemifrån när han besöker Babylon 5. Ambassadör G'Kar skäller ut Sheridan för sitt välkomnande av en Centauri, som han anser vara en fiende emot sitt folk på Narn. Sheridan försöker övertyga G'Kar att försöka starta en fredlig dialog med kejsaren. Men G'Kar har egna planer där han i hemlighet planerar att mörda kejsaren, men på väg till ett cocktailparty som är till dennes ära. Kollapsar Kejsaren och detta innan G'Kar kan använda sin dolk, vilket till en början gör honom mycket besviken.

Då han känt sig redo att utföra dådet. I Med-Lab 1 ber den Centauriske Kejsaren, Dr Franklin att lämna ett meddelande till G'Kar. Där han ber om ursäkt för deras tidigare krig med Narn, detta gör att G'Kar istället blir lättad över att han inte mördade kejsaren.

Utan kejsarens vetskap har Centauris Ambassadör Londo Mollari tillsammans med Refa, planerat att ta över makten på deras hemvärld. Han använder sig åter av de mystiska Shadows att överta ytterligare en Narnsk utpost. När kejsaren dör av naturliga orsaker innan han kan avsäga sig någon vetskap av denna attack, antar G'Kar att han ljugit om att vilja ha fred emellan deras två nationer.

Efter att Centauris premiärminister blir mördad av Londos allierade, blir kejsarens brorson den nya härskaren. Han har samma åsikter som Londo och hans allierade, som föredrar att fortsätta att jobba i det tysta. Ett nytt krig startar mellan Centauri och Narn.

En Ranger har förföljt Garibaldi under hela dagen, som arresterar denne. Efter att han under en längre tid, envisats med att få tala med Garibaldi. Ger han honom ett underligt meddelande från Sinclair som tidigare var stationens befälhavare och nära vän, som varnar honom vagt om oroande framtida händelser. Sinclair jobbar numera som ambassadör på Minbar, men han är även den som tagit över träningen av Rangers. "Ranger One".