Gäststjärnor:  General Richard Franklin - Paul Winfield, P.F.C. Dodger - Marie Marshall, P.F.C. Large - Ken Foree
Manus: Larry DiTillio, Regissör: Jim Johnston, Produktions. NR: 210

Babylon 5 får besök av 25,000 infanterister, soldater från jorden under ledning av Dr. Franklins far, General Richard Franklin. De tror att de bara är ersättare för vakttjänstgöring på Io, men att dom i verkligheten skall till en närliggande planet. Där ett inbördeskrig hållit på under lång tid. Stationen kommer endast att användas som en mellanstation, där dom kommer att vänta tills dom får ordern att fortsätta till sitt mål. Med sig har General Franklin en uppgradering av stationens försvarssystem, vilket får Kapten Sheridan att undra över stationens neutrala status.

Dom vill inte bara använda Babylon 5 som mellanstation, utan även Sheridans kunskaper om Matocks fästning. General Franklins ankomst framtvingar en konfrontation mellan honom och hans son. Deras starka åsikter har alltid lett till bråk, denna gång kunde detta ha slutat med att de aldrig blev sams igen. Om det inte vore för Kommendör Susan Ivanova som övertalar Dr Franklin att tala med sin far om sina känslor.

De flesta av dessa infanterister klarar sig bra tillsammans med stationens civila, men det är oundvikligt att flera incidenter inträffar på en överbefolkad rymdstation. Ambassadör Delenn orsakar en stor fight på grund av sitt numera mänskliga utseende blandat med sitt Minbariska. Många människor är fortfarande bittra efter det stora kriget mot Minbar. Det blir också ett stort slagsmål mellan infanterister och stationens personal. P.F.C. Dodger är den som hjälper Delenn när ett par infanterister, ger sig på henne.

Till slut skeppas trupperna ut för att krossa rebellerna. General Franklin rapporterar en förlust av liv på 60% av infanteristerna, däribland många av dem som hittat vänner på Babylon 5.