Gäststjärnor:  Taq - Paul Williams, Correlilmerzon - Ian Abercrombie
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Jim Johnston, Produktions. NR: 212

Kriget mellan Narn och Centauri ökar i intensitet, och får konsekvenser även på Babylon 5 där det utbryter bråk mellan den Narnska och Centauriska befolkningen ombord. Som avslutas med ett grymt mord på en Centaurisk man. Sheridan försöker att bevara freden inom alliansen utan att neutraliteten på Babylon 5 kan ifrågasättas. Medan Londo solar sig i glansen av sin nyvunna makt, försöker G'Kar att minimera Narns förluster i det pågående kriget. Genom att be att Delenn Minbari och Sheridan att hjälpa hans folk.

En ny ras kommer till Babylon 5, dom kallas för Lumati. Dom har ett mycket speciellt sätt att tala med "underlägsna raser", dom använder sig av en tjänare som talar "för dem". Endast de som "godkänns" talar man direkt med.

Ivanova fullt upp att skapa en ny allians med Lumati, men har ingen aning vad Lumatis kultur gör för att "fixa ett avtal." Hon visar dem runt på stationen till att börja med bara de övre delarna av stationen. Men Lumatis vill se allt, hon bestämmer då att göra en rundtur nere i Down-Below. Där dom får se hur utslagna ligger och sover i korridorerna, Susan förklarar att många människor kommer till stationen för att skapa sig ett nytt liv.

Plötsligt börjar Lumatin att tala direkt till Susan, där han gratulerar dem för att ha löst problemet med att hålla gen poolenren från förlorare. Genom att skicka dem till slumområden, dom skall själva införa detta hemma med de underlägsna på sin hemvärld. Efter att Susan lyckats få Lumati att godkänna människan som allierade, får hon en present från dem. Med ett meddelande "Nästa gång gör vi på mitt sätt".