Gäststjärnor:  Specialagent Cranston - Bernie Casey, Dr. Jacobs - Anthony Steedman, Max - Richard Moll, Sarah - Wanda De Jesus
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Menachem Binetski, Produktions. NR: 213

Specialagent Cranston från Jordstyrkan kommer till Babylon 5 och ber Sheridan om hjälp med att finna Dr. Jacobs, Presidentens personliga läkare som är på rymmen. Agent Cranston anklagar denna att vara skyldig till att ha använt sin position, för stjäla statshemligheter.

Under tiden som Babylon 5 vänds upp och ner, under säkerhetstjänstens försök att finna och arrestera Dr. Jacobs. Blir Sheridan varnad av en annan oväntad besökare, som förklarar att doktorn inte är en förrädare och att han behöver Sheridans hjälp för att ta sig från stationen. Hon förklarar att Jacobs har bevis för att Clark inte ville befinna sig ombord på Airforce One, dagen som skeppet exploderade och dödade presidenten (Chrysalis).

Han har en datakristall med sig, där han bland annat har Clarks sjukjournal som visar att han inte hade något virus i sig. Efter detta möte lurar Sheridan iväg Cranston och hans folk till "Downtown", ( ett område som inte används till något) där dom måste svetsa sig igenom ett stort antal dörrar för att till sist komma till återvinningsavdelningen. För att ge Garibaldi och Franklin utrymme att själva leta efter Jacobs.

Cranston får senare reda på att det går att göra en skanning, med hjälp av stationens interna skanners som man gjort tidigare. (Spider in the Web) Han kräver att dessa används för att lokalisera Jacobs. Han frågar Ivanova hur lång tid det kommer att ta, för att koppla upp dessa.

Hon svarar att det beror på om deras system är kompatibelt, men om detta är fallet, cirka 2 timmar. Under sin flykt nere i Down-Below, tas han till fånga av en mindre nogräknad individ. Som kontaktar Cranston och meddelar att han har Jacobs, och att han är intresserad att överlämna honom mot ett pris.

Men han fritas av Dr. Franklin och Garibaldi. Men dom nu har ont om tid, dom måste snabbt få undan honom innan man startar sökandet.

Under tiden tar Sheridan kontakt med Kosh för att lära sig mer om honom och hans folk. Man får även hjälp av Kosh att gömma Dr. Jacobs.