Gäststjärnor:  Zack Allen - Jeff Conaway, Guinevere Corey - Caitlin Brown, Ashan - Sean Gregory Sullivan
Manus: Peter David, Regissör: Mike Vejar, Produktions. NR: 214

Jordkupolen har beslutat att man skall öppna en souvenirbutik, helt enkelt för att man vill få in mer pengar för skötseln av Stationen. Sheridan utser Ivanova till chef över denna så att inte några görs till åtlöje. Det dröjer inte länge innan Centauris Ambassadör Londo Mollari, kommer till Sheridans kontor för att klaga på en docka som ser ut som honom.

Dom frågar vad det är för fel på den, den har en stor likhet med honom. Londo vill att Susan skall lämna kontoret innan han vill säga något, men påtalar till slut att "den inte har några attribut". Och på grund av detta vill han att dessa dockor skall tas bort ifrån affären. Sheridan talar om för Susan att göra detta, vilket gör Londo mycket gladare.

Sheridan blir rånad på sin kommunikationslänk, och när han springer efter tjuven kolliderar han med en Minbarisk soldat. Denne börjar slåss med Sheridan som måste försvara sig, striden slutar med att Sheridan skjuter ihjäl sin motståndare. Delenn varnar Sheridan att hennes regering vill ha svar och eventuellt starta en process emot honom.

Delenn undersöker händelsen när ett vittne från Minbari vittnar om att han sett Sheridan angripit soldaten utan någon som helst provokation, detta vittnesmål gör att han kan bli anklagad för mord.

Sheridan förbereder att lämna över ledarskapet till Kommendör Ivanova, när han förstår att han kanske måste avgå som chef på stationen. Hur undersökningen än slutar. Medan Garibaldi och Zack håller ett öga på det Minbariska vittnet, får Sheridan reda på att EarthDome kommer att gå vidare med ett anhållande.

Mitt i allt detta inbjuder Kosh, Sheridan att fly undan för en kort stund till en plats han aldrig sett.

Vir får reda på att Centauri Prime skickar en ersättare för honom, men Londo talar om för honom att om dom inte ändrar sig. Så kommer han själv att avgå.