Gäststjärnor:  Mr Morden - Ed Wasser
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: David Eagle, Produktions. NR: 217

Kapten Sheridan går igenom den information som hans fru skickade till honom straxt innan hennes skepp Ikarus exploderade, och dödade alla ombord. Då kommer Mr Garibaldi in och ser på dataskärmen en person som han sett ombord på stationen vid ett flertal tillfällen. Mr Morden, en affärsman med starka band med Centauri har varit på Babylon 5, trots att han ska ha varit en av de omkomna på detta skepp. Garibaldi talar även om för Sheridan att han finns på stationen nu..

Sheridan bestämmer sig då för att ta reda på varför Morden är den ende som överlevde, och arresterar mannen. Överträdande alla regler håller Sheridan, Morden inlåst i flera timmar och frågar ut honom om händelserna som förorsakade explosionen. Morden vidhåller att han inte minns något från olyckan.

Samtidigt har Nattväktarna dykt upp på stationen igen, för att rekrytera personal från Säkerhetstjänsten m.m. Zack Allen beslutar sig att gå med, då dom betalar alla som går med 50 krediter extra per vecka. Det enda dom behöver att göra är att fortsätta med sitt vanliga jobb, samt att rapportera det som anses vara "olämpligt".

Allt fler ombord på stationen söker upp Sheridan, och alla vill dom samma sak.. Släpp Mr Morden fri. Däribland Vir Cotto från Centauri, meddelar att Morden har Diplomatisk status från Centauri.

Vorlons Ambassadör Kosh och Delenn från Minbar, söker även dom upp Sheridan. Han kräver att få veta varför denne man är så viktig? Det är hans krav, annars kommer han att fortsätta att förhöra honom. När dom kommer till Sheridans lägenhet börjar Delenn att berätta, och Kosh projicerar bilder från Z'Ha'dum. Vilka visar hur Anna Sheridan och de övriga landade där. Han får även reda på att dom som inte gick med på att samarbeta med Shadows dödats, eller så har dom placerats i Shadows större skepp. Morden är en av de som valt att arbeta för dem. Annas öde känner dom inte till. Dom berättar även att Morden aldrig är Ensam.

Efter detta går han tillbaka till säkerhetstjänstens lokaler, och ber Zack att skanna Mordens cell. Efter att dom skannat på alla olika sätt, tycker sig Sheridan att han ser något. Men när Zack frågar vad han sett, svarar han att det bara varit 'skuggor'. Sedan släpper han ut Morden, och låter honom gå.