Gäststjärnor:  Urza Jaddo - Carmen Argenziano, Lord Refa - William Forward
Manus: Larry DiTillio, Regissör: Stephen Posey, Produktions. NR: 216

Sheridan bestämmer sig för att besöka ett område nere i Brun Sektor som kallas för "Triangeln", efter att han läst ett flertal rapporter angående underliga händelser som ska ha inträffat där. När går längs en grå korridor, finner Sheridan en kropp som verkar vara död. Vid en närmare inspektion av kroppen, rycker Sheridan till när handen på den döda kroppen griper tag i hans ansikte. Efter denna bisarra händelse, känner sig Sheridan yr och börjar få konstiga syner. En av dessa syner är av Icarus när detta exploderar -- det var ombord på detta skepp hans fru omkom.

Efter att Dr. Franklin ger Sheridan friskintyg, kan han inte ignorera den starka kraften som grabbat tag i honom, och leder honom till en farlig men skön upptäckt. Garibaldi, som är rädd för Sheridans säkerhet följer efter honom.

Sheridan beger sig till Sektor 14, efter en impuls han fått av en av de hallucinationer han haft. Det visar sig att han "burit" på en varelse av något slag, för när han kommer till S 14. Upptäcker han en ring, senare visar sig att vara ett slags hoppunkt som varelsen sökt sig till. Straxt därefter tar sig denne ur Sheridan och ut mot ringen där den försvinner. Sheridan blir medvetslös och hans Starfury driver långsamt mot ringen.

Som tur är finns Garibaldi till hands och lyckas efter ett par försök att gripa tag i Sheridans skepp, och föra honom i säkerhet.

Under tiden överraskas Londo av ett besök av en gammal vän från Centauri Prime, Urza som kommit till Babylon 5 för att få Londos support mot den Centauriska regeringen som anklagar honom för förräderi. I desperation för att rädda sin familj och hus utmanar Urza, Londo i Centauris traditionella svärdduell Morago. Som är en hedrande, men farlig utmaning där man fäktas till döds. Londo accepterar motvilligt utmaningen, Vir är rädd för Londos säkerhet i duellen och försöker att få honom att inte acceptera utmaningen.

När det ser som mörkast ut, och det ser ut som om Londo dragit det längsta strået. Lyckas han få in en dödande stöt mot Urza. Londo berättar senare för Vir att han aldrig kunde vinna när dom fäktats mot varandra tidigare, och han tror att Urza mer eller mindre tog sitt liv genom honom. Helt enkelt för att han skulle återta sin familjs heder, som nu ingår i Londos.