Gäststjärnor:  Dr Lazareen - Jim Norton
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Kevin Cremin, Produktions. NR: 218

När frasen Markab drabbas av fyra dödsfall inom loppet av tre dagar, blir Dr. Franklin oroad. när hans Markabiske läkarkollega Lazareen, förklarar att dom dött av naturliga orsaker. Men när ett transportskepp från Markab hittas drivande i rymden, där alla ombordvarande avlidit. Blir Dr Lazareen tvungen att erkänna, att dessa dödsfall beror på en mycket svår sjukdom, som inträffat en gång tidigare på Markab. Den är 100% smittsam och 100% dödlig.

När nyheten om dessa dödsfall kommer ut till den övriga befolkningen på B5, utbryter det kravaller lite var stans ombord, eftersom alla är rädda för denna "Pest". Säkerhetschef Michael Garibaldi, och hans män får stora problem att stoppa alla bråk och överfall. Markabernas ambassadör bestämmer då, att hans folk ska försätta sig själva i karantän. För att på så vis skydda sig emot de "omoraliska" på stationen, men detta visar sig vara ett misstag då detta endast skyndat på utrotningen av alla av den markabiska rasen som befunnit sig ombord på stationen. Delenn och Lennier ber om tillstånd hos Sheridan att få gå in till dem, för att hjälpa dem i denna svåra tid.

Det är inte enbart på Babylon 5 som Markaber dött, hela rasen verkar ha dött ut i denna pest. En stor del av deras värld stor i lågor då alla på planeten dött, även på alla deras kolonier har samma tragedi skett.

Delenn bjuder in Sheridan på en traditionell Minbarisk middag. Som Lennier tillbringat 3 sömnlösa dygn för att förbereda. Som Sheridan mer eller mindre ruinerar under meditationen, på grund av att han somnar.