Gäststjärnor:  Lyta Alexander - Pat Tallman
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Jesus Trevino, Produktions. NR: 220

Talia Winters och Susan Ivanova har till slut lyckats att bli goda vänner, det har tagit lång tid på grund av Susans avsky för Psi-Corps. Då Talia får problem med sin lägenhet, och behöver någonstans att bo under ett par dagar. Erbjuder Susan henne att bo hos henne.

Telepaten Lyta Alexander återvänder till Babylon 5, för ett kortare besök. Hon var på stationen under kortare period under 2258, men kallades hem efter att hon skannat Ambassadör Kosh efter att han utsatts för ett mordförsök (The Gathering...).

Hon har nyligen flytt ifrån Psi-Corps och arbetat tillsammans med motståndsrörelsen på Mars. Lyta berättar för Kapten Sheridan angående en ny Psi-Corps teknik. där dom genom hypnos och telepati inplanterar en ny personlighet i en person. När sedan ett lösenord sänds till personen telepatiskt, tar den gömda och inplanterade personligheten över. På detta sätt kan en person samla information och i övrigt vara helt ovetande om detta.

Lyta är övertygad om att det finns en "sovande" spion ombord på stationen, och hon vill sända lösenordet till alla viktiga personer ombord för avslöja spionen. Sheridan bekymrar sig över att detta är ett intrång i privatlivet, men när någon försöker att mörda Lyta. Bestämmer han att han måste gå med på detta.

Ivanova vägrar att gå med på detta i början, hon har aldrig tillåtit att någon skannat henne sen hennes mamma brukade använda telepati med henne. Senare när Sheridan kommer till sitt rum upptäcker han Ivanova där, hon börjar att berätta för honom att hon är en dold telepat. Vilket är ett erkännande som kan bli farligt för dom bägge, då hon inte är registrerad hos Psi-Corps.

Under natten när Lyta skall flyttas till en cell med en säng, är det någon som skjuter ihjäl en av hennes vakter och skadar den andre. Lyta lyckas att fly, och tar kontakt med Minbaris Ambassadör Delenn. Hon ber henne om hjälp, med att kontakta Kapten Sheridan. För att ordna med ett möte, med alla i ledningsgruppen då hon inte vill träffa dem på tu man hand. När Lyta till slut får Ivanovas tillstånd bevisar detta att hon inte är spionen.

När stationens kommersiella telepat Talia Winters, kommer in i rummet sänder Lyta lösenordet till henne. Talias personlighet förvandlas omedelbart. Och hon blir som tokig och försöker döda Lyta. Talia som alla gillat och litat på är en Psi-Corps spion, som ovetande samlat på information för den dagen hon kallas hem. Turligt nog hade Sheridan inte tagit in Talia i deras lilla grupp.

Innan Lyta lämnar stationen besöker hon återigen Vorlons Ambassadör Kosh. Hon ber honom att visa sig för henne, vilket han går med på att göra.