Gäststjärnor:  David Endawi - Tucker Smallwood, Marcus Cole - Jason Carter, Mr Morden - Ed Wasser
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Kevin Cremin, Produktions. NR: 301

Kapten Sheridan går till Vorlons Ambassadör Kosh för att tacka honom efter att han räddat hans liv (The Fall of Night), speciellt sedan Kosh då blivit tvungen att visa sitt utseende inför alla närvarande.

Under tiden anländer David Endawi från Jordstyrkans Säkerhetstjänst till Babylon 5, för att undersöka om det är någon som har någon kunskap om ett speciellt skepp som filmats i hyperrymden. Med Sheridans tillåtelse intervjuar Endawi alla ambassadörer, stationens besättning och andra bosatta på stationen. Kapten Sheridan känner inte igen skeppet på filmen. Ambassadör Delenn förklarar att hon aldrig sett något liknande, men senare berättar hon för Sheridan att hon sett teckningar av det.

Centauris Ambassadör Londo Mollari berättar för Endawi att han sett detta skepp i en dröm och medborgare G'Kar visar Endawi en illustration av ett Shadowskepp i den gamla Narnska G'Quans Bok.

Senare träffas Centauris Ambassadör Londo Mollari och Mr Morden, från Shadows för att Londo vill avsluta deras allians. Morden går med på detta, men presenterar vissa krav som innebär hur deras territorier skall delas upp. Där bland annat planeten Zagros 7 ska lämnas till hans partners.

Marcus Cole som är en av Rangers, anländer till stationen och söker efter Kapten Sheridan och Ambassadör Delenns hjälp. Han är knappt vid liv när hans farkost bärgas, och bogseras in till stationen. Han förs till Med-Lab1, men det dröjer inte länge förrän han tar sig därifrån. Därefter beger han sig till en bar nere i Down-Below, där han träffar Delenn och Lennier. När dom lämnar baren förföljs dom av ett antal brottslingar, dom blir angripna men de tre har inga större problem att slå sig fria.

Han begär deras assistans med att bryta den Centauriska blockaden av Zagros 7, där Rangers har en hemlig bas och huvudkvarter.

När Sheridan går med på detta, presenterar Marcus honom för det mycket avancerade skeppet White Star. Som är ett nytt skepp som är baserat på Mänsklig, Minbarisk och Vorlonsk teknologi. Sheridan, Ivanova, Delenn, Lennier beger sig till Zagros 7, men överraskas över att det inte finns några Centauriska skepp på vakt vid planeten. Precis när dom startat med att spränga blockadminorna, får dom sin första kontakt med ett Shadowskepp som går till anfall.

Sheridan ger order att hålla sig undan och fortsätta med sitt jobb, så att alla Rangers ska kunna fly från planeten. När jakten fortsätter, ger Sheridan en riskabel order. För undersöka vad detta nya skepp kan tåla, han säger åt dem att öppna en hopport inuti en mekanisk port, detta får den att explodera och i samband med detta förintas Shadowskeppet.

Till slut återvänder Endawi till Regeringskupolen med sin rapport. På Babylon 5 kallar Sheridan in ledningsgruppen, Garibaldi, Ivanova och Dr. Franklin tillsammans med Ambassadör Delenn, Lennier, Ambassadör Kosh och Marcus för att bygga upp en hemlig krisgrupp, som skall skydda dem emot den kraftfulla styrka och det krig som är nära förestående.