Gäststjärnor:  Broder Theo - Louis Turenne, Robert Carlson - Patrick Kilpatrick
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Mike Vejar, Produktions. NR: 302

Kort efter ett anonymt meddelande att kaos kommer om 3 timmar, inträffar en explosion i nere stationens slumområde Down-Below. Vid samma tidpunkt anländer en grupp Dominikanmunkar från Jorden, som ansöker om att få flytta till Babylon 5. För att kunna studera alla de olika rasernas olika religioner.

En andra bomb exploderar i tullområdet precis när Ambassadör Delenn återvänder efter ha varit hemma på Minbar. Hon undkommer oskadd, men Lennier blir skadad när han räddar Centauris Ambassadör Londo Mollari. G'Kar, är övertygad att det är Centauri som ligger bakom. På samma sätt är Ambassadör Londo Mollari säker på att det är Narnerna som är de skyldiga.

Då bombattentaten fortsätter, fattar Kapten Sheridan misstanken om att den skyldige troligtvis vill se sitt arbete. Och föreslår att man tittar på säkerhetskamerorna från de platser där attentaten skett. Säkerhetschef Michael Garibaldi, anser att detta kommer att bli ett mycket svårt arbete.

Men Kapten Ivanova får en idé, och anlitar Broder Theo och de andra munkarna till att göra detta svåra arbete. Under tiden fastnar Londo och G'Kar, svurna fiender i en hiss efter ännu ett bombattentat. Ivanova blir överraskad över hur snabbt munkarna får fram en misstänkt ifrån flera timmars videoband, den misstänktes namn är Robert Carlson.

När Säkerhetschef Garibaldi kommer ner till dennes bostad, begär Carlson att få träffa Kapten Sheridan och varnar dem att han håller i dödmansgrepp. Och om han släpper taget sprängd en bomb som är så stark att den skulle totalförstöra stationen. Sheridan går med på att tala med Carlson ensam, men lyckas att smuggla in sin kommunikationslänk så att Garibaldi kan höra vad som sägs.

Carlson vill ha ett transportskepp redo att ta honom från stationen. Sheridan försöker köpa sig mer tid så att Garibaldis män skall kunna hitta bomben. Plötsligt upptäcker Carlson Sheridans kommlänk och får panik, han försöker att detonera bomben. En fight uppstår och fjärrkontrollen slås ur Carlsons hand.

Under tiden har bomben hittats och förts bort från stationen precis innan bomben briserar.

När allt återgått till det normala blir Londo och G'Kar räddade ur hissen, Lennier vaknar äntligen upp ur sin koma.