Gäststjärnor:  Na'Far - Stephen Macht, Ta'Lon - Marshall Teague, Dr. Gonzalez - Anne Betancourt
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: David Eagle, Produktions. NR: 303

Dagen på Babylon 5 startar med bråk med alla lastskeppspiloter på grund av nya prisökningar, samtalen slutar nästan med stridigheter mellan Sheridan och en av piloterna.

Na'Far och hans liv vakt Ta'Lon som Sheridan stötte på under deras fångenskap hos Stribe (All Alone in the Night), anländer till stationen med nyheterna att Na'Far blivit beordrad ersätta G'Kar. Och för att sedan ta med sig honom tillbaka till Narns hemvärld.

Men Kapten Sheridan vägrar att gå med på detta och förklarar att Babylon 5, har gett den förre Ambassadören G'Kar asyl för så länge han vill. Men när Na'Far konfronterar G'Kar och talar om för honom att Centauri, har lovat att göra det mycket svårt för alla Narner ombord på Babylon 5s familjer. Om han inte följer med till Hemvärlden, detta ställer G'Kar inför ett mycket svårt beslut.

Efter att ha sett Dr. Franklins underliga uppträdande när han skulle undersöka några patienter, bjuder Garibaldi in honom på middag. Där han uttalar han sina misstankar om att Franklin missbrukar stimulantia. Detta bestrider Franklin som talar om för Garibaldi att det inte är hans sak, men erkänner att han använt "stims" vid ett fåtal tillfällen när han arbetat dubbla skift i Med-Lab.

När Centauris Ambassadör Londo Mollari förstår att hans assistent Vir, har mycket annorlunda åsikter på kriget med Narn. Ber han Minbaris Ambassadör Delenn att rekommendera Vir som den nya Centauriska diplomaten på Minbar. Hon går med på detta, och Vir blir befordrad till ambassadör.

Senare anländer en okänd sond till Babylon 5, och närmar sig stationen med ett meddelande. Den sänder över en lista med frågor, som ett slags intelligenstest. Meddelandet lovar avancerad teknologi och medicinsk information om dom får alla svar rätt. Men dom har enbart 24 timmar på sig att lämna sitt svar, annars kommer sonden att explodera med en kraft som kan pulverisera stationen. Sheridan beordrar Ivanova att se till att alla frågor kommer de till rätta personerna.

Ivanova lyckas med att samla ihop alla svaren i tid för skicka ett svar till sonden, men Kapten Sheridan bestämmer sig för att inte skicka över deras svar till allas överraskning.