Gäststjärnor:  Broder Edward - Brad Dourif, Broder Theo - Louis Turenne, Lyta Alexander - Patricia Tallman
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Adam Nimoy, Produktions. NR: 305

Telepaten Lyta Alexander kommer tillbaka till Babylon 5, där hon börjar arbeta som Ambassadör Kosh assistent. Alla är lika överraskade över att hon besökt Vorlonernas hemvärld och återvänt. Så Dr. Franklin föreslår att hon skall genomgå en fullständig läkarundersökning efter hennes resa, men han kan inte förstå att hon är i bättre skick än när hon for, när alla spår från tidigare kroniska problem försvunnit.

Under en nyhetsbulletin angående en mördare på jorden som blivit dömd till "död av personlighet," förklarar Garibaldi för Ambassadör Delenn att denna typ av straff ersatt dödsstraffet. Han förklarar att en "minnesrensning" suddar bort personligheten från den kriminelle och ersätter denna med en ny. Innan man placerar honom eller henne i ett slags samhällstjänst.

Under tiden hittar Broder Edward en svart ros in sin väska och när han kommer tillbaka till sitt rum har någon skrivit "Döden Går Bland Oss" med blod på väggen. När Garibaldi kommer dit för att undersöka saken, finns det ingenting kvar på väggen. Senare i korridoren hör Broder Edward en kvinna skrika på någon som heter Charlie. Igen ser han orden skrivna i blod och en syn av att ett otäckt mord inträffat.

När Broder Edward talar med Broder Theo, om att han är rädd att han eventuellt återupplever ett tidigare minne från sitt förflutna. Ber Broder Theo om Kapten Sheridans hjälp. Både Broder Edward och Sheridans besättning börjar undersöka hans förflutna, genom att använda de ledtrådar man hittat. Det visar sig att Broder Edward är en mördare som dömts till död av personlighet, men familjemedlemmar till flera av hans offer har tyckt att detta inte räckte som straff. Så dom har letat efter honom och när dom fann honom på stationen, hyrde en telepat från Centauri för att bryta minnesrensningen. För att få honom att minnas, innan dom dödade honom.

Broder Theo hittas senare mycket svårt misshandlad nere i Bruna Sektorn, det visar sig att han mer eller mindre väntat där för att hans offers familjemedlemmar skulle komma till honom. Efter viss hjälp från Lyta, som skannade den Centauriske telepaten. Hittar man honom men det är för sent.