Gäststjärnor:  Alfred Bester - Walter Koenig, Lindstrom - George Gerdes, Ashi - Philip Moon
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: David Eagle, Produktions. NR: 306

Mr. Bester, en Psi-polis i den högsta hierarkin, informerar Sheridan om att han kommer till Babylon 5. Då han är på jakten efter en individ som ska vara ett hot till stationen, Jorden och Psi-Corps. Sheridan misstänker att han är på väg för att utföra otillåten minnesläsningar, vilket gör dem alla nervösa över att Bester då kan avslöja deras lilla grupps inblandning med Rangers. Men även att det var dom, som fick fram bevisen för mordet på President Santiago.

Vid Besters ankomst, bestämmer sig Ivanova för att ta saken i egna händer och gör förberedelser att spränga hans skepp. Men Sheridan kommer in i sista sekunden och avaktiverar vapnen. Delenn kommer med en lösning, Sheridan, Ivanova, Garibaldi och Franklin omger sig med Minbariska telepater som blockerar Besters alla skanningsförsök. Men dom ger honom även ett annat val, att han får en spruta som hindrar hans telepatiska förmåga. Han går med på att ta drogen, då han inte vill ha några utomstående närvarande.

Franklin injicerar serumet i Bester, som temporärt tar bort hans telepatiska förmåga. Bester informerar gruppen om en farlig drog kallad Dust, som förstärker den telepatiska genen och tillåter en person att invadera hjärnan hos andra och uppleva deras liv på bara ett par minuter. Bester tror att en av huvudleverantörerna av Dust finns ombord på stationen, för att sälja stora mängder till andra raser som vill använda drogen som vapen och lära sig sina fienders hemligheter.

Under tiden har Vir återvänt från sin första diplomatiska tripp till Minbar, och försöker att övertyga en skeptisk Londo att man kan lita på Minbari. Men han påpekar för Vir att Adeln inte vill ha sådana rapporter, utan dom vill att folket skall tro dom själva är bättre än alla andra.

G'Kar har ett hemligt möte med leverantören av Dust Lindstrom, denna mycket beroendeframkallande drog. Man kan då göra djupa skanningar utan att själv vara telepat. Innan någon affär kan komma på fråga insisterar G'Kar, på att få ett gratisprov av drogen för tester. Han låter sig själv vara den som gör testet och söker upp sin fiende Londo.

Bester och Garibaldi frågar ut Ashi, den man som alla som inte har rent mjöl i påsen kontaktar. Han berättar att en last med Dust, kommer in senare samma dag. Tack vare denna information, griper Bester och Garibaldi, Lindstrom och hans folk. Men dom lyckas inte ta reda på vem som ska ha drogen.

En drogad G'Kar tar sig till Londos rum, och efter att ha slagit Vir medvetslös tar han med sig Londo till en avskild plats ombord. När han är inne i Londos minne, upptäcker G'Kar att Londo fått uppdraget som Ambassadör på Babylon 5 bara för att ingen annan velat ha det. Han upptäcker även att det var Londo som varit ansvarig de 10 tusen döda Narns i Kvadrant 37.

G'Kar får sedan en vision av sin far, och av guden G'lan som talar om för honom att han måste behålla sin värdighet. Dom instruerar honom att acceptera att Narns och Centauri inte slåss för att döda varandra, snarare för att rädda varandra. Men för att nå detta mål, måste några offras för att alla ska kunna räddas. Drogen slutar att verka och en upplyst G'Kar har nått en känsla av inre frid.

G'Kar erkänner sig skyldig av att ha använt och köpt förbjudna ämnen, och döms till fängelse i minst 60 dagar. Med att ha uppnått sitt mål återvänder Bester till jorden".