Gäststjärnor:  Dr. Mary Kirkish - Nancy Stafford
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Mike Vejar, Produktions. NR: 308

Senatens förhör fortsätter på jorden, som försöker få fram om President Clark hade simulerat sin sjukdom vilken fick honom att lämna Earthforce One innan det sprängdes, och dödade President Santiago. Representanter från President Clark avvisar anklagelserna, som endast är ett försök att störa regeringens arbete.

Marcus kommer tillbaka till Babylon 5, och med sig har han en Dr. Mary Kirkish. Men när dom kommit dit, så blir dom angripna av en grupp brottslingar som försöker kidnappa henne. Han lyckas att rädda henne, och tar henne till Läkarmottagningen. Och när hon sedan återfår medvetandet, är Dr. Kirkish med på ett möte tillsammans med Kapten Sheridan, Ivanova, Delenn, Marcus, Franklin, Lennier och Garibaldi, där hon berättar för dem att hennes liv är i fara på grund av vad hon vet.

För när hon var stationerad på Mars under en arkeologisk utgrävning, upptäckte dom ett Shadowskepp som var begravt djupt ner under ytan. Hon blev då även vittne till, hur en av arbetarna dog bara genom att röra vid skeppet med sin bara hand.

Dom blev senare beordrade att avsluta arbetet, men Dr. Kirkish får senare se ankomsten av ett andra Shadowskepp, som avslutade arbetet med att befria det funna skeppet. Genom hot blev dom sedan tvingade att hålla vad dom sett för sig själva, och hon och de andra blev omplacerade till andra utgrävningar. För att vara på den säkra sidan, att dom inte skulle kunna diskutera det skedda med varandra hamnade dom på olika uppdrag. Garibaldi som också var stationerad på Mars vid ungefär samma tidpunkt, berättar att även han hade sett dessa skepp.

Nyligen blev hon inkallad till en ny utgrävning, på Ganymede där dom funnit ytterligare ett skepp, Dr. Kirkish informerar dem om att detta skepp har dom tänkt att flytta till jorden inom sjuttiotvå timmar. För att där studera dess hemligheter och att lära sig hur det fungerar -- mot andra raser eller motståndare till Clark. På grund av den fara som Dr. Kirkish befinner sig i, skickar Delenn henne till Minbar för skydd.

Nattväktarna i Babylon 5s säkerhetsstyrka misstänker att Kapten Sheridan och andra besättningsmän är förrädare, och instruerar Zack till att konfrontera Sheridan.

Sheridan beslutar sig att ta sig in i Jordkontrollerat område, för att hindra Jorden att lägga beslag på Shadowskeppet. Tillsammans med Delenn, tar dom skeppet White Star för att finna och förstöra skeppet innan det lämnar Ganymede. När dom kommer ut ur hyperrymden, så alarmerar dom alla långdistans skanners, och dom får se hur Shadowskeppet startar och börja attackera kupolen. Sheridan går till attack, utan att göra någon större skada.

Kapten Sheridan flyger då in i Jupiters atmosfär, i förhoppning att den tjocka atmosfären och tyngdkraften skall vara till hjälp för att förstöra Shadowfarkosten. Dom går allt längre in att White Stars yttre skal börjar ge med sig, men inte innan Shadowskeppet imploderar från den kraftiga tyngdkraften.

När dom tar sig upp ur atmosfären, stöter dom på stridkryssaren Agamemnon, som beordrar dem att ge upp. I vetskap att dom kommer att anklagas för attacken, hamnar Sheridan i en svår sits -- att ge eld emot sitt gamla skepp eller att ge sig. Han bestämmer sig att fly, och öppnar en hyperrymdport inuti atmosfären, något som aldrig gjorts förut. Detta lyckas och dom tar sig tillbaka till Babylon 5.

President Clark utlöser krigslagar över hela Jordalliansen, på grund av yttre hot mot planeten.

Garibaldi besöker G'Kar i dennes cell efter att medfångarna klagat på hans sång.