Gäststjärnor:  Lady Morella - Majel Barrett, Ta'Lon - Marshall Teague, Säkerhetsvakt #1 - Vaughn Armstrong, General Smits - Lewis Arquette, Löjtnant Corwin - Joshua Coxx
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Jim Johnston, Produktions. NR: 309

Efter att Londo bett om det kommer Lady Morella, tredje fru till den avlidne Kejsaren Turhan och en fjärrskådare på besök till Babylon 5 för en rundtur på stationen. Men Londos motiv för hennes besök är att förutse hans framtid.

Med påtvungna krigslagar på Jorden pratar Sheridan med General Lt. O'Reilly, som informerar honom om att President Clark har utfärdat en order som upplöser Senaten. I bakgrunden ser Sheridan hur Elittrupper anfaller Senatsbyggnaden. Han meddelar även att General Hague, som är Sheridans kontaktperson på jorden. Lämnat ett meddelande på väg tillbaka från Io, som talar om för Sheridan att han och de andra på stationen nu är utlämnade till sig själva.

Dom känner att hotet från jorden är mycket stort emot dem, beordrar Sheridan full militär beredskap. I tron att General Hague håller på med att organisera en motattack mot President Clark, Garibaldi misstänker att Generalen troligen kommer till Babylon 5.

General Smits lämnar nyheten att den Politiska Byrån lämnat över Säkerhetstjänstansvaret på alla stationer och kolonier, till de som gått med i Nattväktarna. Och endast dem. Zack tvingas att komma till ett möte med Nattväktarna där denna information lämnas ut. När en mycket arg Garibaldi kommer till säkerhetskontoret, försöker han att få dem att tänka över sitt beslut. Han eskorteras ut av Zack.

I ljuset av denna kris släpper Garibaldi, ut G'Kar ur hans cell i förtid. När han kommer till sitt rum, möts han av Ta'Lon. G'Kar berättar för honom att han haft en vision - för att kunna rädda vårt folk, måste vi offra vårt folk.

Under tiden har Sheridan fått sina order från Jordalliansen, han ska omedelbart utfärda krigslagarna på Babylon 5. När han lämnar detta meddelande till de bosatta ombord utbryter det kravaller. När en flaska kastas i tumultet, kliver Vir fram för att skydda Lady Morella. Senare konfronterar Morella Londo angående hans orsak till att ha bjudit henne dit. Han berättar att han vill att hon, ska förutsäga hans framtid.

Lady Morella talar om för Londo att han längre fram kommer att bli kejsare, Hon vänder sig sedan till Vir och berättar att även han kommer att bli kejsare. När dom frågar henne vad hon menar då dom bägge inte kan bli kejsare, förklarar hon att en av dom kommer att bli kejsare efter att den andre dör.

När dom förstår att dom måste gå igenom Nattväktarna för att kunna kontakta General Hague, så ser Franklin, Ivanova, Garibaldi, G'Kar och Sheridan till att få ett möte med Zack Allen. Med hans hjälp, kan dom överlämna falsk information till Nattväktarna om ett ankommande skepp med flera hundra Narner som ska hjälpa Sheridan att ersätta Nattväktarna. På grund av denna information, bestämmer sig Nattväktarna att lägga sig i bakhåll när skeppet med Narnerna anländer. Med nästan hela gruppen ifrån Nattväktarna på ett och samma ställe stänger man och låser dörrarna, och får fast dem.

Sheridan placerar dem i arresten för myteri, och att inte följa den militära orderkedjan. Med så många ifrån säkerhetstjänsten i fångenskap, placerar Sheridan en grupp av Narner i deras ställe. G'Kar konfronterar Sheridan då han vill ingå i deras nya allians.

ISN meddelar att General Hagues skepp blivit omringat av Jordstyrkans skepp och beordrat honom att ge sig, men mirakulöst lyckas han att fly. Sheridan och de andra vet att han är på väg mot stationen.