Gäststjärnor:  Boggs - Don Stroud, Krypskytten - Paul Perri, Lord Refa - William Forward, Lenann - Kim Strauss, Löjtnant Corwin - Joshua Coxx, Sparky Datorrösten - Harlan Ellison
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: John Flinn III, Produktions. NR: 311

En ceremoni hålls på Babylon 5 med bland annat besättning och Starfurypiloter, för att hylla de som gav sina liv när dom försvarade stationen.

Efter att ha brutit sig loss ifrån Jorden, har grupper av Nattväktarpersonal blir utskeppade ifrån stationen, men alla har inte hittats. En av dessa som var med i Nattväktarna, en krypskytt som söker sin egen rättvisa, och siktar med ett gevär mot Sheridan. I sista sekunden stoppas han av Boggs också han från Nv, som förklarar att tiden inte är inne och att dom ska vänta.

Delenn och Lennier påpekar för besättningen och nyckel ambassadörer att delta i en återfödelseceremoni till minnet av de stora förändringarna som kommer. Ritualen inkluderar att alla som deltar ska avslöja en personlig hemlighet.

Londo har ett möte med Lord Refa, som han kallat till Babylon 5. Londo spelar upp en inspelning han gjort under ett samtal med Mr. Morden, som visar att Lord Refa startat flera krig med hjälp av Shadows, istället för att försvara Centauri. Londo, berättar om sin oro över Centauris okontrollerade aggression, han tycker att all denna uppmärksamhet på flera små krig.

Har försvagat deras försvar hemma, och gjort dem sårbara för attacker. Han ber Refa att bryta sina kontakter med Mr. Morden, han berättar även att han förgiftat hans drink för att garantera dennes samarbete. Londo säger även till Refa att öka försvaret runt Centauri Prime, annars kommer han att ordna att han kommer att få i sig den andra hälften av giftet.

Under tiden får Boggs och de övriga nya order från Nattväktarna, att dom ska rikta sina blickar mot Ambassadör Delenn. Då det är på grund av henne som skeppen från Minbar skyddar Babylon 5. Deras plan går ut på, att det skall se ut som om det är Sheridan som bär ansvaret för hennes död. När en av de Minbariska kaptenerna från ett av de Minbariska skeppen, ber om en tur runt på stationen, går Delenn med på att visa honom runt. På väg ut från dockningsstationen, blir hon och Lenann angripna av en grupp män, däribland Boggs. Lenann, Delenn och en Minbarisk assistent tvingas att följa med dem.

Boggs tar sedan kontakt med Sheridan, där han beordrar honom att skicka iväg de Minbariska skeppen inom sex timmar annars kommer dom att döda Lenann och Delenn. För visa att dom menar allvar med sitt hot, dödar dom en av de Minbariska assistenterna som skadats vid överfallet. Genom att lyssna på ljud från sändningen, tar man reda på var kidnapparna håller hus. Under tiden har Marcus själv fått reda på exakt var dom håller hus.

Snart har en av kidnapparna tappat humöret och bestämmer sig att skjuta Delenn, men Lenann lyckas kasta sig emellan och tar skottet själv. När han åter vänder sig emot Delenn, kommer Boggs in och säger till att dom måste hålla Delenn vid liv tills deras krav mötts.

Genom att visa kidnapparna gamla bilder lurar Sheridan och Garibaldi kidnapparna att de Minbariska skeppen försvunnit. Och att Sheridan överlämnat sig till Nattväktarna. Då dom vet var kidnapparna håller hus, simulerar Sheridan och Garibaldi en läcka i en närliggande reaktor vilket gör så att Boggs och de andra att flyr. Dom hamnar mitt i en fälla och en strid med Sheridans folk. Boggs fångas av Ivanova, men krypskytten lyckas ta sig därifrån, då han förlorat sin pistol, tar han fram en kniv som han kastar mot Sheridan. När Delenn rusar in framför kniven som sätter sig i hennes rygg. Sheridan rusar efter och fångar honom, efter ett kortare handgemäng.

När Delenn ligger på akuten för att återhämta sig, ser Sheridan till att återfödelseceremonin sker där. Där han erkänner hur mycket han känner för henne. Garibaldi talar om att han alltid är rädd, Ivanova erkänner att hon älskade Talia, medan Franklin erkänner att han har ett problem. När dom kommer in till henne lämnar dom alla sina uniformer där.

Hennes gåva till dem för att ha deltagit i ritualen, är deras nya uniformer, vilka stolt visar upp Rangersymbolen och en ny "Babylon 5" logo.