Gäststjärnor:  Arthur "David McIntyre" - Michael York, Emmett Farquaha - Michael Kagan
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Mike Vejar, Produktions. NR: 312

Sheridan och Ivanova frågar Londo om den Centauriska regeringen, vill erkänna Babylon 5 som en självständig stat. Vilket han inte går med på. Under tiden har G'Kar accepterar Babylon 5s självständighet, och går även med på att fortsätta att ha folk i deras försvar av stationen.

Arthur anländer till stationen klädd som en riddare, i tron att han är legenden kung Arthur. Marcus och Franklin träffar honom och ber honom att följa med till Med-Lab, vilket han motvilligt går med på. Helt utan några som helst identitetspapper, resebevis eller vetskap om hur han kommit dit. Dr. Franklin tar ett DNA prov på honom, för att få reda på hans riktiga identitet. Arthur flyr och får hjälp av G'Kar, när han gått emellan under ett bråk. Efter detta blir de två vänner, och "Arthur" ger honom titeln Sir G'Kar, den Röde Riddaren.

Under tiden sitter Sheridan i ett möte med Medlemmarna i Förbundet av Icke anslutna världarna där han tar fram Babylon Fördraget. I utbyte mot att kunna använda Babylon 5 som neutral mark och för at ha fredsförhandlingar där, måste deltagarna gå med på att be sina respektive regeringar att ta del av försvaret av stationen. Med Drazis ambassadör som talesman för förbundet, har de flesta gått med på detta.

Från DNA-provet som Franklin tagit, får Marcus reda på att "Arthur" egentligen heter David McIntyre. Som blivit pensionerad från Jordstyrkan för flera år sedan. Han var vapensergeant ombord på Prometheus (In The Beginning), som var det första skeppet som träffade på Minbari, och det var dom som startade kriget. Och det var beordrades att öppna eld på ett passerande Minbariskt skepp som hade sina vapenportar öppna.

Kaptenen visste inte att detta var ett Minbariskt sätt att visa respekt och inte som ett hot, och denna attack dödade Dukhat, som var Minbaris högste ledare. Han har aldrig kunnat lämna detta bakom sig, att behöva leva med återkommande mardrömmar trots att han friats av krigsrätter på jorden.

Marcus och Franklin tar reda på, att i legenden om Kung Arthur. Om dom tar ifrån honom svärdet, eller symbolen för hans smärta, så kan detta kanske låta honom att ta tillbaka sin gamla identitet. Dom ber om Delenns hjälp, han ger henne sitt svärd och sina gamla smärtor. G'Kar låter honom fara till Narn, och han lovar att "Arthur" kommer att få en högt uppsatt position i den Narnska motståndsrörelsen.