Gäststjärnor:  Alfred Bester - Walter Koenig, Carolyn - Joan McMurtrey, Alison - Diana Morgan
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Mike Vejar, Produktions. NR: 314

En tid efter att President Clarks trupper intagit och förstört tv-huset, ska InterStellar Network News (ISN) åter börja sina sändningar. Med hjälp av en ISN reporter, ger dom en falsk bild av varför dom inte kunnat sänt förrän nu, detta berodde på att terrorister hade attackerat byggnaden och stoppat alla sändningar från Jorden. Några som tittar på denna utsändning, är Ivanova, Garibaldi och Dr. Franklin. Den som visar sin avsky över rapporten är Susan, som säger åt barägaren att stänga av skiten.

Under en provflygning i en ny Starfury som även kan flyga i en planets atmosfär, får Sheridan ett anrop från CNC att dom mottagit ett nödrop. Men när han anländer till koordinaterna, upptäcker han att det är ingen mindre än Psi-Polisen Bester. Sheridan säger åt honom att flyga till stationen, där Bester talar om för Sheridan att dom måste träffas, i tron att dom kan hjälpa varandra. En mycket skeptisk Sheridan eskorterar honom till Babylon 5.

Under tiden närmar sig G'Kar, Ambassadör Delenn och kräver att få ingå i den nya alliansen som Sheridan tidigare lovat honom. Innan hon låter honom komma med, berättar Delenn för G'Kar att hon känt till alliansen mellan Shadows och Centauri. Och att dessa arbetat tillsammans vid anfallet av Narn. Den Grå Församlingen, trodde att ingen skulle tro dem, bestämde att man inte skulle berätta detta för någon.

Bester avslöjar för Sheridan och Ivanova att President Clark hade fått hjälp av Shadows att avgöra viktiga frågor, och dom hade lyckats att infiltrera Psi-Corps. Bester förklarar att en konvoj av skepp innehållande vapenkomponenter är på väg till Shadows. Dom ger sig av med ett White Star, dom lyckas med att spåra upp farkosten. Men ett Shadowskepp kommer till dess undsättning, men farkosten vänder innan det kommit ända fram.

När dom lastar ur skeppet visar det sig att lasten bestod av ett hundratal frystuber med telepater. Bester känner igen koden på en av dessa, och berättar att hon heter Carolyn och att hon är en telepat som vägrat gå med i Corps. Hon har förts till Med-Lab 1 för observation, kort därefter går larmen igång där. Och Franklin upptäcker då att hon kopplat ihop sig med de medicinska datorerna i sitt rum.

Bester insisterar på att få prata med henne. När hon ser honom ber hon honom att hjälpa henne, men när han närmar sig skjuter hon mot med en högkoncentrerad elektronisk stråle. Bester kommer knappt undan. Garibaldi upptäcker att det inte var honom hon sköt på, utan hon hade reagerat på hans Psi-Corpsmärke. Bester får en minnesbild från henne att allierade till Shadows har opererat henne, för att kunna använda henne som en viktig del i deras skepp.

Bester bekänner för Sheridan att Carolyn var hans älskare, och som är havande med hans barn. Tack vare Carolyns situation, förklarar Bester sin medverkan att hjälpa till i Sheridans krig mot Shadows.

Med hjälp av G'Quans Bok, upptäcker Garibaldi att Carolyn och de andra telepaterna som kidnappats, är programmerade av Shadows att kunna försvara sig emot telepater. När dom förstår att Shadows fruktar telepater, förstår Sheridan att dom nu har ett vapen dom kan använda mot dem. Denna upptäckt kommer precis i rätt tidpunkt, då Ivanova får in en rapport att Shadows öppet har börjat att gå till attack i Brakiris rymd.