Gäststjärnor:  Brakiri - Jonathan Chapman, Dr. Hobbs - Jennifer Balgobin, David Sheridan - Rance Howard, Mr Morden - Ed Wasser, Ambassadör She'Lah -
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Jesus Trevino, Produktions. NR: 315

Med Shadows arméer som påbörjat sitt krig, arrangerar Sheridan ett möte med Gaims Ambassadör She'Lah och ambassadören från Brakiri för att be dem att samarbeta. Sheridan påpekar att med deras hjälp, kommer andra världar att gå med i motståndet. Ambassadör She'Lah vägrar, med förklaringen att dom inte angripits ännu och att dom inte vill provocera Shadows.

En upphetsad Londo har mycket att göra, då Adira Tyree, hans äkta kärlek är på väg tillbaka till Babylon 5. Han skickar ut Vir för att göra vissa inköp. Innan hennes ankomst konfronterar Morden Londo då han fått Centauri att inte fortsätta med sina gränskrig. Londo tror att dom bara är till hjälp med att få alla andra att se åt deras håll, och att dom inte ska bry sig om vad Shadows hittar på. När Morden hotar Londo, att för sin egen skull inte bryta deras avtal, går Londo därifrån med orden att inget kan skrämma honom längre.

Senare när Morden upptäcker att Londo väntar en speciell gäst, Adira, ser han till att få henne dödad med gift. Londo som tror att detta gjorts av Lord Refa, vill hämnas och ber Morden om hjälp med detta.

Dr. Franklin har börjat uppföra sig allt mer irrationellt på grund av sitt beroende av stimulantia. Hans senaste misstag kostade nästan en patient livet, men denne räddas av Dr. Hobbs snabba ingripande. Garibaldi konfronterar Franklin som fortsätter att påstå att han inte har något problem. Garibaldi ber Dr. Hobbs att ta fram Dr. Franklins blodprov, vilket hon vägrar att göra. Men ger honom koden för att själv kunna ta fram informationen, men vad dom inte känner till är att Franklin själv sett överlämnandet. När Garibaldi sedan tar fram informationen, tvekar han och avbryter det hela på grund av sin vänskap med Dr Franklin.

Franklin som kommer dit precis när Garibaldi säger åt datorn att stänga filen, erkänner till Garibaldi att han själv tagit ett nytt prov som visat att han blivit beroende. Han berättar samma sak senare för Sheridan, och att han på grund av detta måste avgå som chef för medicinska avdelningen.

När Sheridan inser att dom är tvungna att vinna ett stort slag över Shadows, för att få med de andra. Tar Sheridan kontakt med Kosh, där han ber honom att övertyga Vorlons regering att sända ut en expedition att anfalla en Shadowkonvoj. Kosh säger att det inte är dags ännu, men en bestämd Sheridan lyckas till slut att övertyga honom. Men Kosh säger att genom att göra detta, han kommer inte att finnas tillhands för att hjälpa honom när han beger sig till Z'Ha'dum.

En del av den Vorlonska flottan från Vorlon går till angrepp och förstör ett flertal Shadowfarkoster, och vinner den seger Sheridan så väl behövde. Som hämnd beger sig Morden till Ambassadör Kosh rum, där han med hjälp av ett flertal Shadows dödar Kosh. Det ända som lämnas kvar är hans förstörda hjälm. För att inte förstöra den nya alliansen, måste nyheten om Kosh död hållas hemlig, besättningen och Vorlons regering kommer överens om att sända en ersättare. Som ett sista farväl ber den Vorlonska regeringen att Kosh dräkt placeras i hans skepp, som sedan lämnar stationen för sista gången.