Gäststjärnor:  Cailyn - Erica Gimpel, Na'Kal - Robin Sachs, Dr. Hobbs - Jennifer Balgobin
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Kevin Cremin, Produktions. NR: 318

Under en promenad på utsidan av stationen ser Sheridan när Vorlons nya Ambassadör anländer. Han upptäcker Sheridan gående ovanpå stationen, och avstannar dockningsproceduren för någon slags hälsning. När denne sedan undersöker sitt rum, upptäcker han spår efter Shadows.

Sheridan kallar till ett möte i krigsrådet med Ambassadörerna där dom framför sina misstankar om att Shadows, är sårbara för telepatisk störning. Efter tidigare möten är det Sheridans tro att en telepat troligtvis kan störa deras centrala driftssystem, vilket gör det enklare att slå ut dem. I ett försök att testa denna teori, planerar han att ge sig iväg med White Star 1, bemannad endast med en liten besättning och telepaten Lyta Alexander.

För att angripa en pluton Shadowskepp. Sheridan ber Ambassadörerna att ge dem assistans, genom att skicka med några skepp som backupp. Delenn går med på detta och föreslår att även de Minbariska skeppen ska bemannas med några Minbariska telepater, om det skulle visa sig att Lytas telepatiska krafter inte är tillräckliga.

G'Kar ber krigsledare Na'Kal om dom kan använda ett av Narns skepp, för detta viktiga uppdrag men han vägrar. Senare under dagen kommer en uppretad Garibaldi till G'Kars rum, och frågar varför det Narnska skeppet fortfarande ligger kvar utanför stationen. G'Kar svarar att dess kapten inte ville offra sitt skepp, vilket får Garibaldi att tala om för honom att det inte är Na'Kals beslut. Utan det är G'Kar själv som ska avgöra detta, och ber honom att tänka på när Babylon 5s trupper skyddade detta skepp tidigare när när dom bad om asyl för att kunna reparera sitt skepp.

Efter att anlänt till det bestämda området, möter dom ett Shadowskepp och Lyta fryser skeppet så att White Star 1 kan gå till angrepp. Men det visar sig att deras vapen inte är tillräckligt starka, stänger Lennier av hoppmotorerna för att få mer kraft till vapnen. Men detta gör att dom inte kan hoppa till hyperrymden på 20 minuter. White Star 1 förstör till slut fienden, men fienden hinner tyvärr att iväg en nödsignal.

Och det dröjer inte länge förrän 4 Shadowskepp anländer till systemet, och det dröjer fortfarande 10 minuter innan dom kan göra något hopp. Vilket inte lämnar dem något annat val än att försöka fly ifrån de 4 skeppen. Men plötsligt öppnar sig en hopport och den Minbariska backuppen kommer ut ur hyperrymden, beväpnat med tre telepater som försöker sakta ner de fyra Shadowskeppen.

Jagade av ett Shadowskepp som inte stoppats av någon telepat, förlorar White Star 1 mark och är på väg att angripas. Men i sista minuten, till allas överraskning dyker den Narnska kryssaren upp. Som tillsammans med G'Kar och flera andra skepp lyckas dom med att jaga iväg Shadowskeppen.
Under tiden söker Garibaldi upp Dr. Franklin som ingen sett på flera dar. Franklin förklarar att han inte vet vem han är längre och i ett försök att finna sig själv, har startat en resa han kallar för en "Walkabout." En bestämd Franklin talar om att han kommer att fortsätta gå tills han finner sig själv igen.

Under hans färd träffar Franklin en sångerska vid namn Cailyn. Han följer henne till hennes rum, där dom spenderar en tid tillsammans. När hon får reda på att han är läkare, ber hon honom att skaffa narkotikan Metazine åt henne. Vilket han vägrar att gå med på. När Franklin somnat, tar Cailyn hans kreditkort. Senare vaknar han av en kraftig smäll, och finner henne medvetslös på golvet hållande en flaska Metazine. Senare i Sjuklabbet, får Franklin reda på att Cailyn använt hans kreditkort till att köpa Metazine från det lokala apoteket. Franklin får då reda på att Cailyn är sjuk och säger åt dem att ge henne allt hon kan behöva.