Gäststjärnor:  Jeremiah - Robert Englund, Shai Alit Neroon - John Vickery, Rathenn - Time Winters, Kvinnlig Förman - Katherine Moffat, Förste Mannen - Eamonn Roche
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: John Flinn III, Produktions. NR: 319

Zack har fått uppgiften intervjua telepater som ska rekryteras inför de kommande striderna med Shadows, men han når allt annat än framgång. För så fort dom får reda på orsaken till varför dom ska anlitas, tackar flertalet av dem nej.

Sheridan som kommer ihåg att Dr. Franklin ledde en underjordisk flyktväg för telepater under flykt från Psi-Corps, instruerar Ivanova att leta reda på honom för att få tillgång till hans filer. Ivanova lyckas till slut finna Franklin, som är ute på sin vandring, på en bar nere i Down-Below. Han ger henne koderna till hans dator där informationen finns, men bara mot ett löfte att ingen inkluderat henne kommer tillbaka för leta efter honom igen, förrän hans resa är avslutad.

Med förlusten av Ranger One (War Without End) ber Rathenn, Delenn att ta över ledarskapet för Rangers. Delenn accepterar och bestämmer sig för att ceremonin ska hållas på Babylon 5, så att Rangers kan bli kända för alla. När Neroon från den Minbariska militära kasten och tidigare medlemmen i Den Grå Församlingen får höra dessa nyheter, utmanar hennes rätt till att leda Rangers. Neroon hotar Delenn - och kräver att hon ger kontrollen av Rangers till krigarkasten, annars kommer han att döda henne. Lennier blir vittne till detta och blir tillsagd av Delenn att inte berätta detta för Sheridan.

Oron för Delenns liv, gör att Lennier söker upp Marcus. För att berätta detta för honom, då en Minbari inte kan döda en annan Minbari. Vilket med största säkerhet skulle leda till inbördeskrig på Minbar. Marcus går med på att hjälpa till att hitta Neroon, och utmanar honom att slåss, genom att åkalla denn-shah - en fight till döds. Striden blir brutal, och Neroon visar sig bli alldeles för stark och skicklig med sin stridskäpp. Med Marcus blodig och redo att dödas, men åsynen av en människa som är villig att ge upp sitt liv för en Minbari. Och Neroon som var villig att döda en av sina egna, är tillräckligt för honom att tänka över situationen.

Under tiden försvinner en elektriker när han undersöker ett elfel nere i Grå 16. Och när Garibaldi startar en utredning av händelsen, upptäcker han en hel våning som gömts mellan Grå 16 och 17. När han kommit in i denna glömda våning, är det första han stöter på en docka som talar om för honom att han inte borde vara här. Efter dessa ord, avlossas ett vapen som placerats bakom ett av ögonen på dockan. Garibaldi träffas av en pil med ett sömnmedel.

När han vaknar upp efter ett tag, ligger han i ett rum omringad av medlemmarna i en kult. Denna kult leds av Jeremiah, som berättar att dom programmerat om alla hissar så att dom inte kan stanna på detta plan. Och svetsat igen alla dörrar och ändrat om alla kraftledningar, så att ingen känner till deras närvaro.

Garibaldi får reda på att Jeremiah och de andra isolerat sig för att uppnå den högsta renligheten, så att dom kan nå sitt mål: en perfekt spirituell död. För att ingen skall få reda på att dom existerar, håller dom kvar Garibaldi. Han låtsas att bli sjuk och övermannar sin väktare, och kräver att Jeremiah ska ta honom till den enda dörren ut ur området. Med Jeremiahs hjälp kommer dom till utgången, för finna att den enda vägen ut är blockerad av en Zarg, en perfekt jägare och en av de farligaste varelserna i galaxen. Det var Zargen som hade dödat elektrikern, och den är dyrkad av kulten för dess rena styrka.. Genom att använda kulor och lite kreativitet, dödar Garibaldi odjuret och kommer undan.