Gäststjärnor:  Lord Refa - William Forward, Broder Theo - Louis Turenne, Rabbin Leo Meyers - Erick Avari, Pastor Will Dexter - Mel Winkler
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: David Eagle, Produktions. NR: 320

Rivaliteten mellan Lord Refa och Londo hotar att destabilisera Adelskammaren på Centauri Prime, får den Centauriska adelsmannen Virini att bege sig till Babylon 5 för att avgöra vem av de två som skall bli upphöjd genom hierarkin. Med sig på resan har Lord Refa.

Samtidigt har Londo kommit upp med en plan, som ska föra fram honom i ett bättre ljus. Han instruerar Vir att tala om för G'Kar att Na'Toth, dennes förre assistent, som han trodde var död sitter fängslad på Narn. Då han vet att G'Kar kommer att bege sig dit för att rädda henne, ordnar Londo med en fälla och arrangerar att ha vakter där för att arrestera G'Kar när han dyker upp på Narn. När han hör detta ber G'Kar, Garibaldi att smuggla honom till sin hemplanet.

Under tiden blir Vir kidnappad av Refa, som till sin hjälp har en Centaurisk telepat, som avslöjar Londos plan. När han fått reda på denna plan, reser Refa själv till Narn och ber Drigo att hjälpa honom att fånga G'Kar. Senare fritar Londo, Vir och berättar då varför han såg till att allt detta inträffat.

När G'Kar anländer till Narn avslöjar han sin plan för G'Dan. Dom använder en av de många underjordiska tunnlarna, och när dom kommit en bit på väg stöter dom på en väntande Refa och en grupp Centauriska vakter.

G'Kar tar då fram en svart dosa och spelar upp holografisk video med Londo, med ett meddelande som förklarar hur Refa var den skyldige till bombningarna av Narn, tvärt emot allas råd. Och det var han som ansvarade för dödslägren som dödat millioner Narns. Efter att Refa sett Londos tal, börjar hans vakter att dra sig undan. Då han inser att han hamnat i en fälla, försöker han fly men han blir jagad av ett stort antal Narns. Som snabbt fångar in honom, för att sedan misshandla honom till döds.

Senare går Londo till ännu ett möte med Virini, med sig har han en datakristall innehållande information som får Refa att se ut som en förrädare. Detta resulterar i att misskreditera Refa, och avlägsna alla hot i Adelskammaren till Londos favör.

Sheridan börjar bli irriterad, då han inte kan förstå de slumpmässiga attackerna som utförs av Shadows. Efter att undersökt detta vidare, kommer Sheridan och Delenn på att Shadows håller på att driva tusentals skepp, flyktingar från dussintalet världar till ett och samma ställe. För att sedan lägga in en stor offensiv. med största möjliga antal döda.

Sedan börjar man med att samla ihop WhiteStarflottan, och försöker att få de Icke Allierade Världarna att ge dem stöd med så många skepp dom kan undvara.

Sheridan och Delenn, har en middagsbjudning där dom får nyheter från Jorden. Nyheter som inte sänds via ISN.