Gäststjärnor:  Anna Sheridan - Melissa Gilbert, Barbara - Shirley Prestia, Löjtnant Corwin - Joshua Coxx
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Kim Friedman, Produktions. NR: 321

Med Shadows som driver flyktingar och andra skepp in i en enda sektor, har fåt Kapten Sheridan har förstå att fienden förbereder sig för en avgörande attack. För att få hjälp i deras fight har Delenn ett möte med Förbundsvärldarna, och ber om deras assistans med att sätta in fler skepp. Drazis ambassadör som åter igen får föra de andras talan informerar Delenn om deras medverkan, och lovar att dom kommer att sätta in så många skepp dom kan undvara.

Sheridan beordrar Ivanova och Marcus att ta ett av WhiteStarskeppen, för att hålla vakt vid området kring Sektor 83. Dom får uppdraget att vara deras framskjutna spejare, och deras uppdrag är att meddela flottan när fienden dyker upp.

Marcus och Ivanova har anlänt till Sektor 83, och har tagit plats bakom en liten måne när ett litet Shadow spejarskepp dyker upp. Men det visar sig att det dyker upp vid en mycket dålig tidpunkt. För deras skepp är på väg att lämna skyddet bakom månen, och om spejaren upptäcker dem. Är risken stor att dom varnar, den stora Shadowflottan som är i antågande.

Men när dom försöker att ljustera sin position, blir dom upptäckta och shadowskeppet vänder för att ge sig av. Ivanova beslutar då att man ska bege sig efter farkosten, för att försöka stoppa skeppet innan dom kan sända ut en varning. Dom lyckas med att skjuta ner det, men precis när detta är gjort, dyker den stora fiende flottan upp. Det ända som finns att göra för dem ombord på White Star 1 blir att försöka fly. Marcus skickar iväg signalen till Sheridan och resten av flottan.

Ombord på skeppet "Dogato," tar sig Sheridan och Delenn till dess taktiska center för att där följa den kommande striden. Dom ser där ett skepp som är på väg mot ett hjälplöst White Starskepp, men innan detta skepp får någon möjlighet att nå sitt mål förstörs det av en grupp alliansskepp.

Ett stort slag bryter ut och striden är våldsam. Till slut står alliansen som segrare men ändå inte, dom har lyckats med sitt mål att slå tillbaka attacken, men till ett mycket högt pris. För varje Shadowskepp som förstörts, har två av deras förstörts.

Franklin är under tiden fortfarande ute på sin vandring, och när han försöker att stoppa två rånare när dom attackerar en man i en undanskymd del av Down-Below. Blir Franklin svårt knivskuren, och utan någon hjälp i sikte kryper Franklin iväg för att få hjälp. Han paralyseras av rädsla - och är nästan på väg att acceptera att han kommer att dö.

Plötsligt dyker en syn av honom själv upp, och Franklin har en konversation som leder till att förstå att han alltid flytt från sina problem. När han är på emot ett chocktillstånd, ber Franklin om en andra chans att börja om från början. Och sedan samlar han sig tillräckligt för att ta sig själv i kragen och att få tag i hjälp. Krypandes genom en korridor når Franklin till slut ett område där det finns en säkerhetsvakt och kollapsar i dennes armar. När När Sheridan senare talar om för honom att hans jobb fortfarande är ledigt för honom, accepterar han genast erbjudandet.

Senare på natten när Sheridan och Delenn kommit tillbaka, kommer det in en kvinna som säger att hon är Anna Sheridan. Trots att hon skulle dött ombord på Utforskningsskeppet Ikarus 5 år tidigare.