Gäststjärnor:  Anna Sheridan - Melissa Gilbert, Kejsare Cartagia - Robert Wortham Krimmer, Mr Morden - Ed Wasser, Justin - Jeff Corey, Löjtnant Corwin - Joshua Coxx, Sändebudet - Ron Campbell
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Adam Nimoy, Produktions. NR: 322

Kapten John Sheridan får en chock när hans fru Anna, dyker upp. Som enligt alla rapporter försvann eller troligtvis dog för fem år sedan vid Z'Ha'dum, Shadows hemvärld. Hon hade åkt iväg med skeppet Icarus för en sex månader lång arkeologisk utgrävning, men ingen av de 139 människorna ombord återvände, och var dödsförklarade efter en explosion ombord.

Dr. Franklin undersöker henne och tar fram bevis på att det verkligen är Anna, men Sheridan förblir skeptisk. Hon försäkrar hans säkerhet, och säger att Delenn, Kosh och de andra har misslett honom. Sedan ber hon honom att följa med henne tillbaka till Z'Ha'dum. Trots att han är säker på att detta är en fälla, går han med på det. Men som villkor att han kommer med. är att hon berättar exakt som hände med Icarus när dom landat på Z'Ha'dum. Anna går med på detta och berättar sin historia.

Under tiden har G'Kar arrangerat med ambassadören från Gaim att leverera tjugo st. atombomber. Planen är att via spioner ta reda på var någonstans Shadows anfaller nästa gång så att dom kan minera området.

Londo får nyheter hemifrån att han blivit befordrad till en hög position i adelskammaren som rådgivare åt Kejsare Cartagia i säkerhetsfrågor. Han känner att dom försöker ge honom ett kortare koppel, då han nu måste dela upp sin tid emellan Babylon 5 och Hemvärlden. När han sitter på ett kafé kommer en budbärare fram till honom, hans meddelande är att han omedelbart bör lämna stationen.

Innan han går ombord på Whitestarskeppet med Anna för att ge sig till Z'Ha'dum, spelar Sheridan in ett meddelande till Delenn där han ger en förklaring till varför han åker. När dom anländer, tar Anna honom till ett rum där Morden befinner sig, och presenterar honom för Justin som förklarar i detalj om vilka och vad Shadows är.

Då dom inte vill döda honom av rädsla att göra honom till en martyr, ber Justin honom att gå med på deras sida, i vetskap att de andra raserna han organiserat för strida emot Shadows, skulle splittras utan hans ledarskap. Sheridan vägrar att gå med på detta konfronterar Justin angående Anna, då han vet att hon enbart är ett redskap som använts att lura honom till Z'Ha'dum.

Tillbaka till Babylon 5, Shadowskeppen finns överallt då deras skepp omringat stationen, Ivanova som är redo för krig. Hon kan inte förstå vad det är dom väntar på, sänder ut alla stridsskepp och ger dem instruktioner att inte närma sig fienden förrän hon ger order om det. Som om saker och ting inte kunde bli värre, informerar G'Kar, Ivanova att två av bomberna försvunnit.

Med en hjälp av en dold PPG, försöker Sheridan fly. Han når fram till en balkong som är belägen flera hundra meter ovanför staden, där han stannar utan att ha någonstans att ta vägen. Sedan lyfter han sin vänstra arm och använder sin länk detta startar upp maskinerna på Whitestarskeppet som ligger i omloppsbana runt planeten. Och slår på nedräkningen på de två bomber han lämnat ombord, dessa kommer att detonera om 30 sekunder. Sheridan kastar sig ut balkongen medan skeppet närmar sig i hög hastighet: Bägge atombomberna exploderar när skeppet kommit genom skyddet för den underjordiska staden.

Plötsligt utan någon varning lämnar Shadowskeppen Babylon 5. G'Kar drar slutsatsen att Sheridan är död, och att deras avfärd var på grund av att Babylon 5 inte längre anses som något hot. Inte nog med detta, nyheten om att ett av skeppen Ivanova sänt ut till försvar är försvunnet.