Gäststjärnor: Kejsare Cartagia - Robert Wortham Krimmer, Mr Morden - Ed Wasser, Minister - Damian London, Lorien - Wayne Alexander
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: David Eagle, Produktions. NR: 401

Med rapporter om en atombombsexplosion vid Z'Ha'dum, får Ivanova stora problem med de Icke Allierade Världarna för få dessa att bibehålla sitt skydd vid Babylon 5. Påmind om att alliansen står vid en avgrund, har medlemmarna istället säkrat sina respektive hemvärldar.

Nu en medlem av Centauris Kejserliga Hov, återvänder Londo hem efter att blivit kallad av Kejsare Cartagia. När han kommer dit får han ett överraskande besök av Mr. Morden, som är fruktansvärt svårt skadad efter Sheridans besök på Z'Ha'dum. Morden förklarar hur incidenten vid Z'Ha'dum tvingat Shadows till att leta efter stöd från andra. I ett försök att stärka sin makt.

Kejsare Cartagia genomför ett avtal med the Shadows, att låta dem få en bas på Centauri Prime emot att de ska upphöja honom till gud, likt tidigare kejsare från den gamla tiden. Londo börjar nu att inse att kejsaren är galen, instruerar Vir att komma till Centauri Prime. Vid hans ankomst, förklarar Londo för Vir hur dom måste stoppa Cartagia innan det är för sent.

Delenn ber Kosh sända en trupp för att undersöka vad som hänt Sheridan men Kosh Vägrar. under tiden berättar G'Kar för Zack att han ska bege sig ut för att leta efter den saknade Garibaldi, lovar att finna och ta honom tillbaka till Babylon 5.

Lyta Alexander besöker Ivanova och framför en ide att ta ett av Whitestarskeppen till Z'Ha'dum, så att hon ska kunna försöka att på telepatisk väg skanna efter den saknade Kommendör Sheridan. Viljan att försöka alla möjligheter, går Ivanova med på hennes plan och tar befälet över ett av skeppen, och tillsammans med Lyta, Delenn och Lennier flyger dom till Shadows hemplanet.

När dom kommit tillräckligt nära Z'Ha'dum, fokuserar Lyta sina telepatiska krafter för att söka rätt på Sheridan. Men detta försök misslyckas, och det är inte långt ifrån att dom lockas ner till planeten. Nu övertygade om att kapten Sheridan är död, förstår Ivanova att hon själv måste avsluta arbetet han startat.