Gäststjärnor: Kejsare Cartagia - Robert Wortham Krimmer, Mr Morden - Ed Wasser, Lorien - Bryan Cranston, Isaac - Lenny Citrano, Harry - Anthony DeLongis
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Kevin Dobson, Produktions. NR: 402

Sheridan upptäcker att han befinner sig i en grotta under Z'Ha'dums största stad tillsammans med en utomjording som kallar sig Lorien, som informerar honom att han befinner sig i ett tillstånd emellan liv och död. Lorien övertalar honom att överlämna sig till döden, eller att riskera att bli fast för evigt emellan. Sheridan upptäcker intressant information om vem Lorien i verkligheten är.

G'Kar fortsätter sitt uppdrag att hitta Garibaldi, och träffar Isaac som hittat en bit från en övergiven Starfury. G'Kar ber honom att tala om vem det var som berättade för honom var skeppet var, men deras konversation avbryts av barägaren Harry. Ett slagsmål utbryter, och till G'Kars överraskning har Marcus kommit till hans räddning. Marcus berättar att han kommit för att hjälpa G'Kar ifall han hamnade i trubbel.

Senare, efter en del undersökningar har Marcus fått reda på var Isaac fått informationen angående Garibaldis Starfury. Den hade han fått från en person på Interplanetära Expeditioner som hette Montagne. G'Kar ber Marcus att återvända till Babylon 5 för att använda dess resurser som hjälp i hans sökande efter Mr Garibaldi.

Samtidigt, besöker en orolig Dr. Franklin, Delenn som fastat i 7 dagar. I tron att vad som hänt på något sätt är hennes fel, hon talar om för doktorn att hon tänker fortsätta med fastan ända tills Sheridan återvänder.

Harry identifierar G'Kar för en av de Centauriska soldater som befinner sig på planeten, från efterlysningsposters. Han blir lovad en stor belöning för hans tillfångatagande. Efter att hans identitet avslöjats, övermannas han av en grupp Centauriska vakter som träffar honom med sina skott i axeln.

På Delenns order, öppnas flera hopportar nära Babylon 5 och hela Whitestarflottan träder fram. Vilket visar ihopsamlandet av Rangers, Minbari och Människor, Delenn vädjar till dem alla att slå till en sista gång emot Shadows och angripa Z'Ha'dum. Hennes plan är att vänta sju dagar, så att alla skepp som vill delta i denna strid skall kunna hinna fram i tid. Rangers besvarar hennes plan med ett förenat bifallsrop.

Kejsare Cartagia insisterar på att Londo ska komma till Tronrummet, där han förberett en gåva till honom -- den fångade G'Kar. Londo är splittrad över denna utveckling, och ger i hemlighet G'Kar ett förslag. I utbyte mot hans liv, måste G'Kar hjälpa Londo att avlägsna Kejsaren från tronen. G'Kar går med på detta, men bara om Centauri lämnar Narn, och befria hans hemvärld. Londo ger honom sitt hedersord.

Under tiden hålls Garibaldi fängslad i en mörk isolerad cell, och utfrågas av anonyma röster vad han kommer ihåg efter hans fångats utanför Babylon 5. Garibaldi gör anspråk på att han inte kommer ihåg någonting.