Gäststjärnor: Kejsare Cartagia - Robert Wortham Krimmer, Mr Morden - Ed Wasser
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: John Lafia, Produktions. NR: 405

Lennier lämnar in rapporter angående de senaste attackerna av Shadows och Vorlons. Medan bägge sidor fortsätter sina attacker mot kolonier och världar som har sin support till vardera sidan, och dom har undvikit direkta konfrontationer med varandras hemvärldar.

Sheridan skickar ut Ranger skepp för att informera sig om attackerna, en sond fångar upp bilder av ett av Shadows planetdödare, som ser ut som ett gigantiskt svart moln. Designat av Shadowteknik, innehållande tusentals dödliga missiler som gräver sig ner till centrum av planeten och förstör den inifrån. Delenn beordrar skeppet att ta sig därifrån snarast för att undgå upptäckt. För att sedan vänta på nya order.

Under tiden, rapporterar Lennier att deras scoutskepp har lokaliserat huvuddelen av Vorlons flotta som samlas i hyperrymden redo att slå till mot Coriana 6, en planet med en population på över sex miljarder invånare. Vid en samling med De Icke Allierade Världarna, förklarar Sheridan varför dom inte kan tillåta Vorlons att gå till attack, snabbt gör dom upp planer för en motattack. Hans idé att slå till mot Vorlons lyssnarposter och delar av flottan, för försena dem tillräckligt länge för samla sin flotta i centrum mellan Vorlons och Shadows.

Som en del av denna briljanta plan låter Sheridan, Shadows tro att man byggt upp en bas nära Coriana 6. Med intentionen att läcka denna information till Shadowflottan, i ett försök att lura dit dem till detta område. Detta görs genom att man offrar ett par Whitestarskepp, och dess besättningar. Som när dom angrips av Shadows, ska se till att informationen kan tas av Shadows.

Med Shadowfarkoster baserade på Centauri Prime, vet Londo och Vir att dom inte har mycket tid kvar innan Vorlons går till attack mot deras hemvärld. I vetskap att deras kejsare aldrig släpper iväg dessa skepp, vet Londo att han måste agera snabbt för att göra sig av med Cartagia. Londo får i sin hand en silvernål med ett dödligt gift, som ska användas mot kejsaren vid den rätta tidpunkten.

Uppvisad och förödmjukad släpas G'Kar fram genom gatorna innan sin avrättning, Londos plan sparkas igång när G'Kar plötsligt sliter loss sina bojor. Londo ber kejsaren att följa med honom i säkerhet. Cartagia följer med Londo, och när Londo ska till att döda kejsaren, slår denne till Londo som tappar sitt vapen. Och mitt i denna röra som uppstår, har Vir plockat upp den och dödar Cartagia. Senare upplyser Londo sina landsmän att Cartagias död var ett resultat av ett vekt hjärta, och borde ses som ett tecken att lämna Narn, som är hans överenskommelse med G'Kar. Londo blir efter detta Premiärminister, mycket till hans överraskning.

Under tiden beordrar Sheridan, Ivanova och Lorien att fortsätta sitt sökande efter Dom Första.