Gäststjärnor: Dan Randall - Jeff Griggs, Dr. Indiri - Henry Darrow, Alison Higgins - Diana Morgan
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Stephen Furst, Produktions. NR: 408

Sheridan är bekymrad över att Presidentens blockad börjat få finansiella effekter på stationen, men Ivanova tror fortfarande att situationen kommer att ordna sig till slut. När han berättar för henne att han fått nyheter hemifrån från sin far, dessa nyheter handlade om att det setts främlingar på stan som ställt en massa frågor om dem. En säker Sheridan tror att Presidenten på något sätt är inblandad i detta.

På grund av mekaniska problem med stasisfrysarna som huserar telepaterna, förbereder Franklin att flytta hälften av dem till en annan stasisfrys. Dessa telepater är i en dvala då de utgör ett hot mot dem själva, och andra som ett resultat av den Shadowteknologi som dom har inopererad.

Under tiden startar Garibaldi ett eget privat deckarföretag nere i Zocalo, men fortsätter att få tillbaka blickar från sitt försvinnande när Shadows omringade stationen (Z'Ha'dum).

Dan Randall från ISN News kommer till Babylon 5, men han har inte varit helt ärlig när han kom ombord. Och försökte att smuggla in sin utrustning. Sheridan och besättningen är mer eller ointresserade av hans besök, sedan ISN blivit ett propagandavapen för President Clark. Men när Randall lovar att deras sida ska få göra sig hörd, då detta ska bli ett bakom scenen och bakgrund till den nuvarande situationen på Babylon 5. Får Sheridan att gå med på att låta honom arbeta ombord. sedan överlåter han jobbet till Lennier att visa dem runt.

Sex dagar senare, sänds ISNs Specialrapport. Men inte som dom blivit lovade. Istället för sanningen, avbildas stationen som om människorna där lever under fruktansvärt svåra förhållanden. Och att det är dom utomjordiska regeringarna, som bestämmer.

Som den främsta delen av reportaget, ger dom Kommendör Sheridan en hel del stryk, och skildrar honom som en självisk, instabil galjonsfigur som lider av Minbari Krigssyndromet, vars effekter har gett honom en önskan att bli en utomjording och alla i hans närhet likaså.

Genom att ta delar av Randalls besök och sätta ihop dessa helt utan sammanhang, anklagar dessa bilder Sheridan för att utföra medicinska experiment. Som ett försök att förvandla människor till utomjordingar, som de flesta sedan kommer att användas i ett angrepp mot jorden. Randall läcker även nyheten om att Sheridans familjs farm nyligen brunnit ner och att hans far är försvunnen, och sålunda bekräfta hans största oro.

Randall avslutar med att Rymdstationen Babylon 5, snabbt håller på att förfalla och att någon måste göra något innan detta kan utgöra ett allvarligt hot mot Jorden.