Gäststjärnor: Nummer Ett - Marjorie Monaghan, Nummer Två - Clayton Landey, Forell - G.W. Stevens, Phillipe - Paolo Seganti
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: John C. Flinn III, Produktions. NR: 411

Felaktiga ISN rapporter fortsätter att fylla deras nyhetssändningar med "detaljerade uppgifter om mycket svåra förhållanden" ombord på Babylon 5. I tron att dom lägger grunden för en attack, kommer Sheridan upp med en ide att själva sända sina egna rapporter, och Motståndets Röst ska använda krigsrummet. Med Ivanova som nyhets ankare.

Franklin och Marcus talar med Mars Motståndsrörelses ledare och vädjar till dem att lita på Sheridan, som håller på att bygga upp en grupp som kommer att ge sig på President Clark vid den rätta

tidpunkten. Franklin pressar dem att backa med sina planer att störta Regeringen på Jorden, och sluta med att bomba civila mål vilket sänder ut fel budskap. I utbyte för deras samarbete, har dom Sheridans garanti att Mars kommer att bli en egen stat.

Delenn & Lennier luras iväg för att träffa en ny allierad, efter att krigarklassen övergivit kolonierna på den yttre kanten av Minbaris rymd. Han berättar även att alla från den religiösa klanen i hans hemstad, som ligger i ett av de kallare områden på den planeten drivits iväg till fots av krigarklanen. 50% av de som fick ge sig iväg frös ihjäl, då Minbari inte dödar sina egna. Men detta är inte mord då de dött av elementen.

Dessa allierade visar sig vara, inga mindre än de så kallade Drakh. Som evakuerade ifrån Z'Ha'dum (Epiphanies). Men när dessa Drakh får reda på vem det är som kommit till detta möte, går dom till attack och förstör ett av Whitestarskeppen. Delenn och resten av skeppen hoppar i säkerhet till hyperrymden, endast för att därifrån hoppa tillbaka och hämnas de dödade på det sprängda skeppet. Dom anfaller och förstör alla Drakhskeppen plus moderskeppet.

I rädsla för att kastsystemet på Minbar håller på att falla isär, vilket i slutänden kan leda till inbördeskrig. Gör Delenn upp planer att återvända hem, för att återuppföra Den Grå Församlingen.