Gäststjärnor: Wade - Mark Schneider, Lise Hampton - Denise Gentile, Zathras - Tim Choate, Ben - Charles Walker, Mark - Richard Steven Horvitz
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: David Eagle, Produktions. NR: 412

Ivanova arbetar med förberedelserna med stationens tv-sändningar, men hennes planer försenas då Babylon 5 inte har tillräckligt starka relästationer. Som behövs för att kunna skicka signaler till jorden, och komma förbi störningarna som gör att alla kommunikationer mellan Babylon 5 och jorden och de andra planeterna är omöjliga. Turligt nog återvänder Dr. Franklin från Mars med goda nyheter, hans rapport meddelar att dom kommer att gå med i deras grupp... för tillfället.

Under ett samtal med Ivanova får han reda på hennes problem, då påminner han henne om att det finns tillräckligt med energi på Epsilon 3 för detta. Även om hon fortfarande är frustrerad på grund av att hon inte tänkte på detta på en gång, åker hon ner till Epsilon 3 för att hämta det som behövs därifrån.

Där nere stöter hon på Zathras, som hon trodde hade följt med Ambassadör Sinclair till det förflutna. Men efter en liten stund förstår han att hon menar hans bror Zathras, så han berättar för Susan att dom är 10 bröder och att alla heter Zathras. Men med vissa skillnader i uttalet.

Sheridan beordrar Zack att återta Garibaldis PPG, identitetskort och länk, vilket han motvilligt gör, till Garibaldis förfäran att han gått med på detta.

Wade besöker Garibaldi för att åter anlita honom som livvakt åt en kund som kommer ombord. Han vill att Garibaldi ska hjälpa besökaren att komma in utan att gå igenom säkerhetskontrollen på Babylon 5. Då han känner sig förrådd av Zack och Sheridan, accepterar Garibaldi uppdraget.

Garibaldi blir chockad när han ser att det är Lise Hampton, hans gamla kärlek från Mars. Hon berättar att hon gift sig igen, nu med William Edgars, ägaren av det största medicinska forskningslabb på Mars. Hon ska ta emot ett motgift, som ska hjälpa telepater mot ett virus som endast dom kan få.

När dom möter sin kontakt i en bar, nere i Down-Below blir Mr Garibaldi mindre förtjust i vissa kunder som kommit in efter dem. Så han talar om för dem att det är dags att ge sig av, på vägen ut dyker det upp en man som skjuter med en PPG mot dem. Mannen dom fått "paketet" av dödas av skottet, Garibaldi, Lise och Wade lyckas att undkomma.

Men hamnar i en återvändsgränd när dom upptäcker att Garibaldis säkerhetskod blivit avstängd. Dom flyr då upp i lufttrummorna, när Garibaldi förstår att de som är efter dem är telepater.