Gäststjärnor: William Edgars - Efrem Zimbalist, Jr., Lise Hampton Edgars - Denise Gentile, Wade - Mark Schneider
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: John Lafia, Produktions. NR: 416

Garibaldi är tillbaka på Mars vilket han knappt kan tro själv. Han har rest hit för att träffa sin arbetsgivare, William Edgars ansikte mot ansikte. Garibaldi litar inte på President Clark och tycker att han borde stoppas, men inte genom att ta till väpnad kamp som Sheridan. Han vill få William att stoppa Sheridan, då ett multinationellt företag som hans kan göra mer inifrån maktens korridorer, vilket kan hindra Clark från att döda Sheridan när dom överlämnar honom.

På stationen fortsätter Franklin att arbeta med de medvetslösa telepaterna på Sheridans order. Frustrerad för att Sheridan kräver snabbare resultat än han själv får fram dem, Franklin insisterar på att veta varför detta är så brådskande.

Lyta går till labbet för att leta efter Zack men innan hon går därifrån, lyckas hon på något sätt nå en av patienterna där. Patienten reser sig mirakulöst och öppnar sin mun för att tala, men hennes koncentration bryts, och patienten ramlar på golvet. Lyta förklarar för en chockad Franklin, att när hon såg patienten började hon att höra ett skrik, detsamma som hör när ett Shadowskepp flyger förbi.

Instinktivt fick gjorde hon så att ljudet försvann, och det var då som patienten vaknade. Senare försöker Lyta att få kontakt med patienten igen under Franklins övervakning, då försöker telepaten att ta sitt eget liv. Lyta lyckas att stoppa honom från att göra detta men blir mycket uppskakad av det inträffade.

William lovar att fundera på Garibaldis förslag, men innan han tar något beslut, "testar" han Garibaldis trovärdighet genom att använda en telepat för att få reda på om han talar sanning. Under denna utfrågning, medger Garibaldi att han tycker att telepater är samhällets största problem.

William bestämmer sig nu för att lita på Garibaldi, och avslöjar att han anser att Clark gett telepaterna makt för att kunna införa total kontroll och lojalitet. Han förklarar att om Sheridan går till attack, så kommer Clark att göra Psi-Corps till en tankepolis, som enbart ansvariga för honom och ingen annan.

Sheridan kontrollerar med Franklin för att se om han haft någon framgång med telepaterna, och han förklarar till slut varför det är så viktigt, vilket lämnar Franklin förstummad. Franklin berättar sedan för Lyta att dom måste åka till Mars, men han ger ingen förklaring varför.

Garibaldi erkänner för Lise att han aldrig slutat att älska henne, sedan går Garibaldi till William och talar om för honom att han vill hjälpa honom. För att han ska få göra detta talar William om för honom att han måste bevisa detta genom att fånga Sheridan. Garibaldi finner sig i hans begäran, då han inser att han måste göra det rätta, utan någon hänsyn för Sheridan.

William Edgars besöker sina "testråttor", som han använder för att testa om deras virus fungerar tillfredsställande, det visar sig fungera utan problem. Innan han går därifrån, ger han order till Wade att göra slut på deras lidande.