Gäststjärnor: William - Raye Birk, Drazi - Wayne Alexander, Förhörsledaren - Bruce Gray, Kapten Edward MacDougan - Richard Gant, Alison Higgins - Diana Morgan, Kapten James - David Purdham, Kapten Frank - Ricco Ross, Wade - Mark Schneider, Lise Hampton - Denise Gentile, Nummer 1 - Marjorie Monaghan, Mr Bester - Walter Koenig
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: John Lafia, Produktions. NR: 418

Sheridan sitter fortfarande inlåst i en mörk cell någonstans på Mars. En tjänsteman börjar att förhöra honom, han berättar för Sheridan att hans far fortfarande är vid liv och dom kommer att hålla honom fängslad så länge dom har Sheridan inlåst. Det enda som kan ge en lösning är att Sheridan, måste bekänna offentligt till ett flertal anklagelser, med sin del i konspirationen att störta regeringen.

Nästa morgon återvänder William och med sig har en person från Drazi som Sheridan aldrig träffat. Hur som helst säger Drazin att han var en av de personer som var ansvariga för att ha manipulerat Sheridan till att vända sig emot sin egen regering, och att han deltagit i konspirationen. Han anger även sina medkonspiratörer Ivanova, Delenn, och Senator Ross Fowler.

Sheridan vädjar till Drazin att ge vika, och när Drazin slutar att samarbeta, tar dom honom till rum #17, straxt därefter hör Sheridan ett skrik. William talar om för Sheridan att om han samarbetar kommer han att släppas för att återvända till samhället, men om han vägrar kommer han att straffas.

William fortsätter att bearbeta Sheridan att få denne att skriva under ett erkännande, men han ger sig inte. William fortsätter med att tala om för Sheridan, att om han inte erkänner och dör, så gör det inte allt för mycket, då dom har honom på film och kan genom detta tillverka ett erkännande. När han återigen vägrar att skriva under, kommer det in vakter och fängslar honom på en sjukhussäng.

Dom blir tillsagda att ta honom till rum #17, när han kommer dit ser han en stol som ser ut som en elektrisk stol. När en ny förhörsledare kommer in och börjar fråga honom samma frågor som den förste också ställt. Samma sak händer återigen, precis som en återkommande mardröm.

Under tiden har Garibaldi påbörjat sitt sökande efter Mars motståndsrörelse.