Gäststjärnor: Nummer Ett - Marjorie Monaghan, Evan - J.P. Hubbell, Eisensen - Marc Gomes, Förhörsledare - Bruce Gray, Kapten James - David Purdham, Felicia - Musetta Vander
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: David Eagle, Produktions. NR: 419

Under sitt sökande efter motståndsrörelsen, blir han själv funnen och infångad av dem. Han räddas av Franklin när dom tänker ta livet av honom, men han talar om för honom att han inte ska vara glad för detta ännu. Med Lytas hjälp som gör en djup läsning på Garibaldi, lyckas hon med att bryta en sinnesblockad gjort av en P12 telepat, visar detta att Garibaldis handlande sedan han återvände inte gjordes av egen fri vilja. Utan han hade manipulerats av Bester till att förråda sin överordnade och vän.

Garibaldi, Franklin, och Lyta hjälps åt med att befria Sheridan, genom den första kontrollen i den underjordiska fängelset har dom inga som helst problem att ta sig in. Detta berodde på Mr Garibaldis insats vid Sheridans fängslande, då ISN fört fram honom till att vara en folkets hjälte.

När Delenn återkommer till stationen, möts hon av en orolig Lennier. Som berättar för henne att ett möte pågår. Som Londo och G'Kar har fått fram. Dom övertygar de Icke Allierade Världarnas Förbund att ställa sig på Sheridans sida i kriget mot Clark, som kom till deras hjälp mot Shadows.

När hon ber dem att berätta varför detta skett utan att man meddelat henne eller Lennier, så berättar dom att dom inte ville att någon skulle tro att hon ville ha hjälp med att frita sin älskare. Nu är Sheridans flotta är uppbyggd av Narnska och Centauriska krigsskepp tillsammans med de andra.

Inte alla av de som hoppat av för att ingå i Sheridans flotta, har gjort det för att hjälpa dem. Några som gjort detta är för att spionera och sända information tillbaka till jorden. Jorden har lyckats att använda Shadowteknologi till sina egna skepp. Dessa skepp har en kapacitet långt över de vanliga skeppen i jordstyrkans rymdarmada.

Men en stor styrka av Whitestarskepp lyckas att slå ut dessa, men med ett sorgligt slut.
Ivanova har blivit dödligt skadad i denna strid. Läkarna från Minbari tror att hon endast har en vecka kvar att leva.

Sheridan tar tillbaka befälet för flottan och gör detta ombord på Agamemnon, efter att Ivanova bett om detta. Åter igen leder han sitt gamla skepp.