Gäststjärnor: Byron - Robin Atkin Downes, Ranger - Mauricio Mendoza, Major John Clemens - Anthony Crivello, Simon - Timothy Eyster
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Janet Greek, Produktions. NR: 502

Jordalliansens Jagare Acheron kommer till Babylon 5 med Kapten Lochley, stationens nya befälhavare. Alla andra är upptagna med förberedelserna för Sheridans installations ceremoni, så Lt. Corwin är ensam om att välkomna henne. Till hans förfäran, verkar det som om hon bestämt sig för att ändra allt på stationen omedelbart.

I ett lagerutrymme på Mars, håller en man en speldosa och en PPG, en Ranger sitter bunden på en stol. "Vi lever för den som leder, vi dör för den som leder," utropar Rangern innan han skjuts till döds. Mannen hänger en skylt runt Rangerns hals och går därifrån. "Specialleverans För Babylon 5," står det.

Båda går upp tidigt då de nygifta måste vänja sig vid nya rutiner. Delenns förfäran av att finna blöta strumpor hängande i duschen dämpas när John förklarar att tvätta sina egna strumpor håller döden stången. Hans gamla sergeant sa alltid att en person som inte har något kvar att göra blir dödad. Bara han kommer att leva för alltid, för att han har strumpor att tvätta nästa morgon. Innan dom går iväg till sina respektive uppgifter bestämmer dom att träffas i Delenns rum till kvällen. Dom kommer att fortsätta med två rum tills dom lämnar B5 när deras permanenta huvudkvarter är färdigbyggt på Minbar.

Utanför stationen snurrar en lastbubbla. Ett sittande lik blir synligt inuti.

Sheridan välkomnar Lochley på sitt kontor, han överlämnar officiellt kommandot till Kaptenen, som nu har ansvaret för stationen. Men som en självständig stat som Interstellar Alliansen tänker köpa från Jorden, B5 är politiskt under President Sheridans rättskipningsområde. Han förklarar att han begärde speciellt henne att styra stationen på grund av att hon stark, och att ändå var känd för att klara svåra konflikter utan att ta till våld. Lochley går med på detta, men hon är bestämd på att han inte lägger sig i hennes arbete. Deras konversation blir avbruten när Lochley anropas av Löjtnant Corwin. Frågan om vilken sida hon stred på under inbördeskriget lämnas öppen emellan dem. När hon lämnar hans kontor observeras hon av en lång blond man, som väntat i korridoren på henne.

Zacks jobb störs mycket, men bara för att Garibaldi är fast besluten att ingenting händer med Sheridans installation. När dom diskuterar säkerhetsproceduren, möter dom mördaren från Mars i Zocalo.

Löjtnant Corwin visar Kaptenen liket och skylten, men detta har ingen betydelse för dem. Under tiden har någon lämnat ett mordhot på Sheridans Babcomskärm: Lochleys arbetslunch blir störd av den blonde mannen. Alla ljud på restaurangen försvinner när han kommer fram till henne, presenterar sig som Byron och ber henne att träffa "hans folk" i Brown 3 om två timmar. Oljudet kommer snabbt tillbaka av sig självt och Byron har försvunnit.

G'Kar som kämpar med sitt manuskript blir avbruten av Presidenten. Som ett erkännande av Narns folks vältalighet, ber Sheridan honom att skriva installationseden och Alliansens deklaration. G'Kar känner sig hedrad och svär för sig själv att han ska arbeta dag som natt tills han är klar med detta.

Dr. Franklin bekräftar att Rangern mördades för en vecka sedan av en PPG-expert, men lämnades i rymden för endast ett par timmar sedan.

Kapten Lochley hittar Byron i Brown 3 med ett halvt dussin människor. Säkerhetsstyrkan hon arrangerat i ett bakhåll, lämnar sina gömställen muddrar dem snabbt och talar om för henne att dom inte har några vapen. Byron presenterar sig självt som ledare över en mycket större koloni, Byron förklarar att de är förrymda telepater som misstror våld och teknologi. Utan att ha något att kalla för hem, ber han om tillåtelse att bilda en koloni på stationen. Byron presenterar sin bleka och sin slitna trupp, däribland Simon, en pojke som endast kommunicerar genom att sända bilder. Lochley vill att Simon besöker Med-Lab och att hon ska tänka på det andra.

Mördaren förföljer Gaims ambassadör till hennes rum och mördar henne där.

Sheridan återvänder till sitt rum för finna två dödshot. Precis som Presidents Lincoln, Roosevelt och Kiyoshi, varnar meddelandet, kommer han att få betala för vad hans krig kostade.

Vid undersökningen hittar Franklin inga fysiska fel på Simons talorgan. Byron bekräftar att pojken valt att inte tala. Franklin vänder sin rygg för ett ögonblick och när han vänder sig tillbaka är alla telepaterna borta, och pojken tittar ner på labbet från en ventilationstrumma.

Tillsammans med befälsgruppen, IA Rådet och Garibaldi vill att ceremonin uppskjuts på grund av hoten. Det är endast Lochley som håller med Sheridan att han borde fullfölja installationen trots dessa hot. Det är viktigt att som President, att han inte gör sig oanträffbar bakom säkerhetsvakter. En förbannad Garibaldi rusar efter Lochley genom korridoren och talar om för henne, att dom måste skydda Sheridan från sig själv. Hon påminner honom att han är en civilist utan någon maktbefogenhet, så hans ord betyder inget för henne.

Lockad av ljudet från en speldosa, kryper Simon till ett galler i ventilationssystemet, där ser han en man som samlar ihop dräkten som ägdes av den Gaim som mördats. Förskräckt av mannens tankar när han ser sig själv skjuta Sheridan, stöter Simon mot den motsatta väggen i trumman. Mannen skjuter upp emot taket, tar tag i sina saker och rusar ut, och lämnar Simon skadad uppe i lufttrumman.

Invigningsceremonin kommer igång, samtidigt som Garibaldis undersökning närmar sig mördaren. Major Clemens, en tidigare anställd vid Jordstyrkan, som numera är efterlyst för att ha torterat fångar på Beta 9 och en duktig infiltratör. Under tiden anländer "Gaims Ambassadör" till ceremonin. Blödande och desperat lyckas Simon att komma in till sammankomsten för att nå Franklin. "Nej!" ropar han, och sänder ut mördarens planerade lönnmord till alla närvarande i rummet. Mördaren gör ett försök men missar Presidenten innan han flyr.

Sheridan insisterar att fortsätta med ceremonin, även med Simon döende på golvet. Mördaren lyckas att stjäla en Starfury, och startar när G'Kar börjar att läsa upp Eden för Presidentplatsen. Garibaldi förstår vilka mannens syften är, och tar ett eget plan och ger sig av efter honom. Precis när Sheridan ska uttala eden, dyker en Starfury upp utanför Observationsdäcket. Alla utom Sheridan beordras att lämna rummet, sedan hälsar mördaren adjö till Sheridan. Innan han hinner ge eld smyger Garibaldi upp bakom honom och griper tag i hans plan, och släpper honom i linje med stationens försvarssystem som skjuter honom i bitar.

Sheridan och Delenn håller om varandra i lättnad. Till deras överraskning är G'Kar kvar i rummet. "Vill du bli President?" Begär G'Kar att få veta.

"Ja," svarar Sheridan.

"Lägg din hand på boken och säg 'Jag vill.'"

"Jag vill."

"Bra. Det är gjort. Låt oss äta." Säger G'Kar och kliver iväg.

Presidenten tar emot Byron i sitt kontor. Lochley har vägrat att gå med på telepaternas önskan, men Sheridan förkunnar att det är hans rättskipningsområde och ger dem tillåtelse att stanna. Franklin känner sig lite förvirrad, men Sheridan resonerar att när telepatkriget startar, vore det bra att ha telepater på sin sida.

Kaptenen är upptagen med att plocka upp sina saker på sitt kontor när Garibaldi hälsar på. Han presenterar sig själv som den nye chefen för IA:s hemliga polis, och varnar henne att hon får räkna med att träffa honom vid ett flertal tillfällen. Han har lite mer snokande att avklara. Det visar sig att hon tidigare arbetat tillsammans med den tilltänkte mördaren. Garibaldi tycker att detta är egendomligt och frågar henne vilken sida hon var på under kriget

På Jordens sida, är allt hon säger.