Gäststjärnor: Turval - Turhan Bey, Durhan - Brian McDermott, Tannier - Brendan Ford, Rastenn - Nathan Anderson, Trace - Trevor Goddard
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: David Eagle, Produktions. NR: 506

Medan Mäster Turvals röst surrar, mediterar en grupp Rangers, eller så försöker dom i alla fall. En ung Minbari, färsk nybörjare från krigarkasten, är alldeles för upptagen med att dagdrömma om att dö som en hjälte. Medan en annan rekryt ifrån den religiösa kasten inte kan sluta skratta när han lyssnar på konversationen runt om. En annan gammal Ranger kommer in för att informera läraren att Delenn bett dem att komma till Babylon 5. När Turval väljer de två rastlösa rekryterna följa med honom som eskort, den glade utropar, "Babylon 5, hemvisten för fred."

En mycket våldsam man har flyttat till Babylon 5. För att poängtera att det kommit en ny lag till Down-Below, ger han order om att en man som är skyldig honom pengar att dödas.

De fyra Rangers, två äldre (Durhan och Turval) och två unga (Rastenn och Tannier) blir hedrade att bli mötta av Entil'Zha personligen när dom anlänt.

Garibaldi inviterar Zack att göra honom sällskap till sitt frukostbord. När Kapten Lochley kommer in vinkar han till henne att också komma över. Zack känner sig olustig när Michael antyder att Lochley var på "fel sida" under kriget. Detta får henne att omedelbart att tända till, men hon försöker att undvika ämnet. Michael säger högt, "Jag vill veta, bara för mig själv, vilken sida var du på." De övriga borden runt omkring tystnar. Hon förklarar till slut att hon inte tog till vapen mot sin egen regering. Hon är en soldat som bara känner till tre ord, säger hon argt, "Lojalitet, Plikt, Heder."

Hon reser sig sedan upp och går iväg med långa steg, spridda applåder kommer ifrån stationspersonalen i rummet. Hon kokar fortfarande när hon kommer till hissen. Sheridan är där och hon kommenterar syrligt att hon precis haft en öppenhjärtig diskussion med Garibaldi. Sheridan grimaserar snett och säger, "Han litar inte på dig." Varken Sheridan och inte heller Lochley har ångrat hennes uppdrag, och Sheridan tror att Garibaldi kommer att ge sig när han är redo. Hon mumlar något om att möta "ytterligare en man lika orubblig, envis och besvärlig" som hon själv.

Zack undersöker den döde mannens kropp där han ligger på golvet. Då detta är den tredje avrättningen på endast två veckor, försöker han övertyga någon i folksamlingen av nyfikna att hjälpa honom i hans undersökning genom att varna dem att någon av dem kan bli nästa offer. Gangstern Trace befinner sig i folksamlingen själv. Han gillar inte Zacks insikt och beordrar att han ska "försvinna." Lite senare kommer en annan gangster som varit på stationen under en längre tid, och varnar att man inte ska sikta alltför högt, men Trace tror att han kan fortsätta att döda säkerhetschefer ända till det kommer en som han kan leva med.

I sina rapporter till Delenn, nämner Durhan och Turval att dom inte har en aning om vad dom ska göra med en Pak'ma'ra som precis gått med i Rangers. Den är dum, lat, girig och asätare klagar Durhan. Delenn påpekar att man möter Pak'ma'ra överallt, alla undviker dem, så dom borde vara perfekta kurirer. I den påföljande privata konversationen beklaga Turval för Delenn över Marcus död och varnar henne att Lennier anstränger sig alltför hårt i träningen.

Garibaldi avslutar intervjun med de två telepaterna som ska jobba i underrättelsetjänsten för Alliansen, sedan ber han Zack att ta fram Kaptenens personliga fil. Zack protesterar starkt emot detta, medan Garibaldi anför sina skäl att hans misstänksamhet bara är förnuftig. Då kallas Zack iväg på grund ett tips angående morden.

De två unga Rangers strövar nervöst genom Down-Below. Dom passerar Trace som ger den unga kvinnan en kupong för en biljett tillbaka till Jorden, för att hon skickat meddelandet till Zack. När hon protesterar mot planen att döda Zack, tar en av männen tag i henne. Hennes skrik når de två unga Rangers, och dom har en hastig debatt om dom ska hjälpa henne eller inte. Tannier beger sig i den riktningen dom hört skriket, medan Rastenn håller sig på avstånd. Tannier räddar kvinnan men övermannas och blir svårt misshandlad av Traces män.

Delenn och de andra Rangers ser Tannier i Med-Lab. Så länge som Franklin kan få honom på benen, kan dom ta hand om resten säger Durhan. Det är dags för Mora'Dum. Franklin blir chockad när Delenn talar om för honom att det är en av Rangers träningsövningar, som kallas "applikation av terror." Delenn träffar Lochley angående detta. När Lochley föreslår att låta Rangers ta hand om detta kan det se ut som ett medborgargarde, Delenn påminner Kaptenen starkt att alla medlemmar i Alliansen har erkänt Rangers självbestämmanderätt. Lochley känner sig irriterad över att hon blivit överkörd av både Delenn och av Presidenten och säger, "det är inte likt honom." Hon skjuter Delenns förfrågan åt sidan och resonerar att Rangers inte borde användas för hämnd. Det handlar inte om hämnd, svarar Delenn. Dets handlar om terror.

Turval finner Rastenn hos Tannier. Rastenn medger att han övergav Tannier för att han var rädd för att dö för ingenting. Turval leder honom att se att vi genomsyrar våra liv och död mening för oss själva. Att genom att leva för varje ögonblick som det sista, och att agera med de rätta motiven kan vi aldrig dö utan mening.
Delenn förklarar för Lochley om terrorn som Tannier måste besegra, eller också så kommer den att lamslå honom inifrån. Så snart som Tannier kan stå upp kommer han att skickas tillbaka till Down-Below för att finna mannen som skadade honom och konfrontera honom ensam. Zack beordras att ta bort all säkerhetspersonal ifrån sektorn som attacken ägt rum.

För Trace ser tillbakadragandet av säkerhetsfolket ut som en seger -- ända tills all el stängs av. I den dunkla glöden från reservljusen, börjar Traces män att försvinna en efter en i mörkret. Desperat försöker han att fly, och till slut finner sig Trace innesluten av en ring Rangers och står ansikte mot ansikte med Tannier. Han får en stridsstav och blir lovad att om han kan besegra Tannier kommer han att få lämna cirkeln. Turval kommenterar striden, och får Traces misslyckande med både staven och knytnävarna att bli till en lektion för de andra, i hur en översittare verkligen är: snabb på att tala om för andra att göra vad dom själva är för rädda för att själva göra.

När dom lämnar stationen ber Turval Delenn att återvända till Minbar snart. Delenn förklarar att hennes arbete fortfarande finns på stationen.

När Garibaldi tittar på detta farväl på en av stationens kameror, kommenterar han beundrande till Zack att när Minbari påbörjat något slutar dom inte förrän det är utfört. Han kastar ett nyfiket öga på Zacks bord, Garibaldi tror att han spionerar på Kaptenens fil, vilket får Zack att ropa på honom att ge upp.

När dom gör sig redo att gå till sängs frågar Delenn, John angående Lochleys uttalande. En skyldig min dyker i hans ansikte. Senare när dom stelt ligger till sängs, svär John att han bara väntat till det rätta tillfället att berätta. "Tio sekunder efter att du tänkt på det hade varit bra," anmärker Delenn torrt.