Gäststjärnor: Zoe - Bridget Flanery, Rebo - Penn, Zootys Röst - Harlan Ellison, Zooty - Teller, Mr Morden - Ed Wasser, P.F.C. Dodger - Marie Marshall, Adira Tyree - Fabiana Udenio
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: John C. Flinn, Produktions. NR: 511

En man anländer till Babylon 5s ankomsthall bärande på en stor bag, han säger att han inte har någonting att förtulla förutom sin begåvning. Inuti bagen håller en liten man upp ett liten manick, som också talar om samma sak att Rebos begåvning. Rebo och Zooty har anlänt till Babylon 5. Lochley, Sheridan och Garibaldi är på väg för att möta detta komikerpar. Lochley nämner att Brakiri bett om att få köpa en del av Babylon 5 för ett dygn, på religiösa grunder.

Utanför sin lägenhet blir Londo antastad av en försäljare från Brakiri, han erbjuder honom karameller som ser ut som dödskallar. När han känner igen Londo som den näste Kejsaren för Centauri, erbjuder han godiset gratis som en gåva, och frågar Londo om vem från de döda, han skulle vilja träffa. "Den förste Kejsaren," svarar Londo när han accepterat godiset. Han frågar sedan försäljaren vad för slags festival det är. "Ikväll är det Dagen för de Döda," svarar Brakirin. "Ikväll återvänder de döda."

Delenn är ensam i sin lägenhet när Lennier kommer, klädd i en Rangeruniform. Han har kommit på besök under en permission, och efter att vid ett tillfälle läst om Brakiris De Dödas Dag. Denna dag inträffar endast vart 200'e år, bestämde han sig för att besöka stationen. Då Babylon 5 är lättare att ta sig till än Brakir, kom han till stationen.

Sheridan håller ett cocktailparty för Rebo och Zooty. Rebo håller ett tal, där han blandar in fysisk komedi. De flesta inblandade finner detta mycket roligt, men Lochley är inte road. Hon går därifrån för ett möte med Brakiris ambassadör. G'Kar råkar höra talas om mötet och ser orolig ut.

I Lochleys kontor, förklarar Brakiris ambassadör för Kaptenen att dom måste äga en del av stationen innan mörkrets inbrott, så den kommer att vara en del av Brakir för firandet. Han försäkrar Lochley att den kommer att återlämnas i morgon bitti. Lochley förklarar att den vanliga verksamheten på Babylon 5 tillåter inte detta, men hon kan göra ett undantag i detta fall. Precis innan affären avslutats, rusar G'Kar in på kontoret och varnar Lochley att sälja stationen både är löjligt och farligt. Men Lochley påminner honom att enligt Alliansen, är religiösa övertygelser okränkbara. Tvärt emot G'Kars invändningar, fullföljs transaktionen.

Senare förklarar Brakiris ambassadör för Garibaldi att en del av stationen nu är en del av Brakir. Garibaldis lägenhet ligger på den Brakiriska sidan, och går in till sig precis när De Dödas Dag börjar.

Sheridan anländer till sin lägenhet med Rebo och Zooty för att där äta middag. Delenn välkomnar dem, när Zootys maskin säger något på Minbari: en ordlek, som Delenn reagerar med att skratta ordentligt åt. Rebo förklarar att dom studerat Minbarisk och Narnsk humor. När Delenn eskorterar Zooty till bordet, talar Sheridan om för Rebo att han hade hoppats på att få tala med Zooty utan maskinen. Då förklarar Rebo att Zooty aldrig avbryter en karaktär. Efter tio år, har Rebo endast hört Zooty säga ett ord utan maskinen: "Varför?" Han kan inte förstå det heller.

I sin lägenhet läser Lochley några rapporter när natten infaller. Den del av stationen som köpts av Brakiri blir omringat av ett skimrande kraftfält; samtidigt sitter Lennier och mediterar i sitt rum, och Londo dricker lite Brivare.

I C&C, försöker Corwin att bemästra ett av Rebo och Zootys hattrick, när G'Kar träder in, klädd för natten. Då hans lägenhet ligger i den Brakiriska zonen, och frågar om han inte kan få sova i C&C för natten.
Plötsligt slocknar ljusen i Lochleys rum men nödljuset tänds straxt därefter. Lochley upptäcker att hon inte kan kontakta någon på sin länk.

Londo står i sitt rum och pratar med ett porträtt av den förste Kejsaren, men han får inget svar. Hans ljus slocknar också, och bakom honom materialiseras en figur: Adira Tyree ("Born to the Purple"). Londo blir överlycklig. Han berättar för henne att han ska bli Kejsare, men han skulle hellre byta bort allt för att få ha Adira vid sin sida. Hon ger honom en kram.

Garibaldi sover i sin säng men vaknar, när han hör hur duschen går igång av sig själv. Han går upp ur sängen med sin PPG redo, och beordrar den som är där inne att komma ut. En kvinna svarar honom, för att sedan kommer ut: han ser att det är Dodger, den kvinnlige marinsoldaten ("Gropos"). Detta gör Garibaldi oerhört förvirrad; utan att sänka sitt vapen frågar han om hon är en klon, en robot, eller kanske det senaste av Besters tricks. Hon försäkrar honom att det inte är någons trick. "Happy Day of the Dead," säger hon med ett leende.

I sin lägenhet försöker Lochley kontakta resten av stationen, vilket hennes länk talar om är utom räckhåll. En liten blond tonåring dyker upp hostande, och säger är det du Lizzie? Är det verkligen du?" Lochley blir överväldigad och står stirrar dumt på flickan. "Zoe?" snyftar Lochley och kämpar för att inte börja gråta. Lochley och Zoe sitter på sängen och pratar.

Dom hade rymt hemifrån tillsammans och knarkat. Det har gått 20 år sedan Zoes död. Zoe frågar Lochley vad som hänt efter hennes död. Det var Lochley som hittade Zoes kropp, död efter en överdos. Hon hade blivit rädd och ringt sina föräldrar, och hennes far hade anlänt 10 timmar senare. Hon hade senare anslutit sig till OTC. Lochley frågar Zoe om något hon alltid undrat över: "Gjorde du det med flit eller var det en olyckshändelse?" men Zoe hävdar att hon inte minns.

Sheridan och Delenns lägenhet ligger utanför den Brakiriska zonen. Middagen är nästan över när Sheridan får ett samtal från Corwin, för att berätta för honom att en del av stationen försvunnit: delen som såldes till Brakiri. Sheridan går iväg till den delen för att undersöka saken, där han upptäcker en skimrande vägg. Han kastar en eldsläckare mot väggen, men han måste kasta sig åt sidan då denna studsar tillbaka mot honom. Han beger sig till C&C att prata med Corwin.

Garibaldi stoppar till slut undan sin PPG. Även om han fortfarande är förvirrad, börjar han att ta det hela med fattning nu. Garibaldi och Dodger börjar att prata.

Lennier sitter i sitt rum och mediterar när en röst säger: "God kväll, Ranger Lennier." Figuren som talat till honom är Morden, fastän Lennier inte kan placera honom på en gång. Till slut så känner han igen honom : "Du arbetade för Shadows," anklagar Lennier honom. "Jag gjorde många saker ja," svarar Morden. "Om man ser tillbaka på det nu," fortsätter han, "Försökte jag bara att göra alla glada. Det är historia nu i alla fall, och jag fick betala för alla mina brott, va?" avslutar han med ett leende. Lennier frågar honom varför han kommit, och Morden svarar att han är död, och då det är hans jobb.

Då Morden frågar Lennier varför han kommit tillbaka. "Jag kom hit för att förstå," svarar Lennier. "Du går inte till de döda för att få visdom, Lennier," replikerar Morden. Han säger även att hans ruttnande huvud fortfarande hänger i parken utanför Centaurisk Kejserliga Palats, men Lennier insisterar på att han söker visdom. "Visdom?" ler Morden. "Få se nu: Delenn älskar dig inte på samma sätt som du älskar henne, och hon kommer aldrig att göra det heller." "Det vet jag," svarar Lennier. "Nej, det gör du inte," kontrar Morden. "Inte i ditt hjärta." Lennier säger till Morden att ge sig av, men han vägrar, nu när han har kommit måste Lennier lyssna. Lennier försöker lämna sitt rum, bara för att finna den skimrande väggen utanför. Han börjar att springa men kollapsar straxt därefter.

Sheridan träder in i C&C för att där hitta G'Kar sovande på däcket. Sheridan ber Corwin att ta kontakt med Brakiris hemvärld.

Morden drar tillbaka Lennier in i hans lägenhet. Han förklarar att den andra sidan av korridoren är 45 miljoner ljusår bort. Det finns ingen möjlighet att han kan ta sig dit till fots. Morden fortsätter att prata, och talar om för Lennier att det är hans öde att förråda Rangers; Lennier tror honom inte. Sedan påstår Morden att Lennier snart kommer att dö, men Lennier vägrar att lyssna på detta; till slut sätter sig Lennier för att meditera, och säger "Vårt samtal är avslutat." "Det är din förlust," suckar Morden, och sätter sig ner för att läsa tidningen.

I Lochleys lägenhet, försöker Lochley åter ta kontakt med resten av stationen. Zoe påtalar att dom är en del av Brakiris hemvärld nu, och även om Lochley tror på detta, fortsätter hon med att försöka och får till sist kontakt med Garibaldi. Hon beordrar Garibaldi att hacka in till Stellar Com. och ordna en linje till C&C.

I Londos lägenhet, ligger Adira och Londo i hans säng. Lochley dyker upp på skärmen och säger att allt kommer att återvända till det normala inom kort. "Hon har rätt," säger Adira sorgset. "När natten är över är jag också det. Och du kommer att fortsätta framåt och bli Kejsare Mollari." "Jag vill inte bli Kejsare," svarar Londo. "Jag vill stanna här, med dig." "Londo, Jag är bara en dröm," svarar Adira. "I morgon bitti kommer jag att vara borta, och du kommer att styra 40 miljarder Centauri. Men ingen av dem kommer att känna dig som jag gör." Hon lutar sig mot Londos bröst.

Garibaldi försöker att ta sig in i kommunikationssystemet, mycket till Dodgers frustration; Garibaldi lyckas, och meddelar detta till Lochley, innan han slår sig ner för att prata med Dodger de sista timmarna av De Dödas Dag.

Rebo talar om för Delenn sin beundran för hur lugnt och stilla Delenn och Sheridan är under denna kris. Han avslöjar i förtroende för Delenn att de båda beundrar dem, han avslöjar även att Rebo och Zooty planerar att sluta i showbusiness för att ge sig in i politiken. Sheridan återkommer, och Delenn berättar för honom om Rebo och Zootys avslöjande. Sheridan försöker att få dem att överge dessa tankar, men Rebo svarar att ingen tar ett par clowner seriöst, och det är detta dom är ute efter. Dessutom fortsätter han, de verkliga clownerna återfinns i Senaten.

Lochleys når fram till slut, och hon talar om för Sheridan att allting är okay, och det kommer troligtvis att återgå till det normala om ett par timmar. Detta är även vad han försäkrats om, under sitt samtal till Brakir.
Morgonen kommer och finner Lennier under meditation och Morden läsande sin tidning; kort därefter försvinner Morden. Dodger och Garibaldi samtalar och skrattar tillsammans. Dodger känner att hennes tid är ute. Hon kysser Garibaldi på pannan ställer sig upp och försvinner.

Zoe avslutar med att lämna ett meddelande till Sheridan. Innan hon ger sig av ger hon Lochley besked att hon kommer ihåg sin egen död, och att hon gjort det med flit då hon inte orkade med sitt liv längre. Hon försvinner, och stationen återvänder till det normala. Senare samma morgon, samtalar Sheridan och Lochley. Lochley vägrar att ge honom några detaljer om sina upplevelser, hon talar om det var personligt; samma sak har alla andra sagt till Sheridan. Ingen vet däremot vad det egentligen var som hänt. Hon ger Sheridan meddelandet hon fått på natten. Det är från Kosh: "När den långa natten kommer, återvänd till slutet av början."

Lochley går därifrån och förenas senare med G'Kar. Lochley tror att han ska tala om för henne att vad var det jag sa, men istället ber han om ursäkt för att han haft fel; de som befunnit sig på Brakiris territorium verkar vara mer till freds med sig själva. G'Kar undrar också vad han skulle ha sett om varit där. Dom ser Londo, Rebo och Zooty gå förbi förföljda av reportrar. Londo verkar vara road, och lovar dem att aldrig missa någon av deras uppträdanden från och med nu. Han ber dem även att uppträda på hans installation som Kejsare.

Innan Zooty lämnar stationen tar han Sheridan åt sidan, och viskar något till honom, och pekar på sin manick: "För den säger det till mig.