Gäststjärnor: Byron - Robin Atkin Downes, Alfred Bester - Walter Koenig, Thomas - Leigh J. McCloskey, Drazi Ambassadör - Kim Strauss, Na'Toth - Julie Caitlin Brown
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: Tony Dow, Produktions. NR: 510

Byrons telepater har barrikaderat sig nere i Brun Sektor, och hotar att starta en hungerstrejk tills deras krav för en egen hemvärld mötts. ("In the Kingdom of the Blind") Byron är utom sig i vetskapen av att hans folk har dödat i hans namn. "Jag måste få ett slut på detta," Talar Byron om för Lyta. "Det finns inget du kan göra svarar hon. "Jo det måste det finnas, kontrar Byron.

Sheridan och Delenn bjuder in Drazi, Gaim och Brakiris ambassadörer till ett privat möte. Dom talar om för Drazi att Whitestarskepp skickats ut för att kontrollera deras skepp som samlats vid gränsen, och dom kommer att ingripa om någon går till attack mot några Brakiriskepp. Enligt villkoren i Alliansen får ingen medlemsras anfalla andra medlemmar.

Samma hot om vedergällning tillämpas även för Gaim och Brakiri. De tre Ambassadörerna är mycket upprörda, och betraktar detta som ett angrepp emot deras interna angelegenheter. Men dom kan inte gå upp emot Whitestarflottan. Sheridan ber dem om mer tid för att ta reda på vem det är som anfaller alliansens lastskepp. De tre ambassadörerna går motvilligt med på detta.

"Vi går med på att vänta en kort tid," säger Drazis Ambassadör, men lämnar samtidigt en varning till Sheridan: "Vi kommer inte att glömma detta. Du hotade att använda våld mot oss, när allt vi ville göra var att försvara oss själva. Varje stort fall börjar med ett enda misstag. Detta var ditt."

På Centauri Prime upptäcker Londo & G'Kar, att Na'Toth fortfarande hålls fängslad och att hon har suttit där ända sedan bombningarna på Narn. Man har glömt att hon sitter där, det blir upp till dem att frita henne. En Centaurisk kvinna kommer till Londos rum i Palatset, och Londo beordrar henne att klä av sig. Då Londo behöver hennes kläder!! I deras försök att frita Na'Toth.

På väg till Babylon 5, lämnas Na'Toth över till ett Narnskt transportskepp. Det kommer att bli svårt för hennes psykiska hälsa att läkas, speciellt hennes själ. Men G'Kar är övertygad att hon kommer att hon kommer att bli fullt återställd, om hon ges tid. Londo medger för G'Kar att frita Na'Toth var väldigt uppiggandet för honom, och att han gillade detta enormt.

På Babylon 5, tar Bester emot några av sina medarbetare, Blodhundarna har anlänt. För att få fast på Byron och hans Telepater. Då Byron och hans folk barrikaderat sig väl, måste man svetsa sig igenom flera lager av stål. Men detta tar tid då bakom hindren står dom och sänder telepatiska signaler till arbetarna att det finns en bomb på andra sidan hindret. Vilket gör att man med jämna mellanrum måste tillkalla nya, och att detta tar sin tid. Men Bester lyckas med att bryta den telepatiska barrikaden, och man kan fortsätta arbetet.