Gäststjärnor: Tafiq Azir - John Castellanos, Ta'Lon - Marshall Teague, Brannagan - Mirron E. Willis
Manus: J. Michael Straczynski, Regissör: John Copeland, Produktions. NR: 513

Sheridan sitter på sitt kontor och skriver under kopior av alliansens fördrag, och gör sig redo för ett möte i Interstellar Alliansen. Han anländer sent till rådsförsamlingens sal, men hans ursäkt dör ut innan han ens hinner börja, då enbart Delenn är närvarande. De andra ambassadörerna röstade för att bojkotta församlingen tills Alliansen kan garantera säkerheten för deras skepp, eller åtminstone få fram vilka som är skyldiga till attackerna ("In the Kingdom of the Blind", "A Tragedy of Telepaths"). Dom behöver en ledtråd och dom behöver den snabbt.

Under tiden, dyker denna ledtråd upp. Ett jordiskt transportskepp, under skydd av Draziskepp attackeras. En ensam människa lyckas att ta sig därifrån i en räddningskapsel, när de angripande trupperna förintar konvojen.

G'Kar och Londo återvänder efter sin vistelse på Centauri Prime. Ett flertal Narns tittar på G'Kar, och bugar inför honom vilket gör G'Kar förbryllad. Londo är inte sen att ta tillfället i akt att retas med honom.

Garibaldi har försovit sig och missat ett möte med Zack. Flaskan han tömde natten innan ("Phoenix Rising"), ligger tom bredvid hans säng. En halvtimme senare möter han upp med Sheridan, Delenn, Franklin och Zack för ett möte. Rangers har funnit spillror från den senaste attacken och vet att en räddningsflotte saknas. Detta kan innebära ett möjligt vittne, och en väg ut ur krisen som håller på att bryta upp Alliansen. Oturligt nog då det var en jordisk transport i Drazis rymd, är det troligt att det är smugglare, som jobbat för Drazis Regering. Alliansens medlemmar använder dessa, för att ta sig förbi Alliansens regler för farliga transporter. Om detta är fallet kommer troligtvis inte Drazi ge dem någon hjälp.

Som tur är har Garibaldi en gammal vän, från hans tid på gruvkolonin på Europa ("Survivors"). Som numera arbetar som säkerhetskonsult på Drazis hemvärld. Han kan hjälpa dem att finna piloten och få ut honom. Sheridan vill att piloten ska vittna inför församlingen, så fort som möjligt. Han ber Franklin följa med Garibaldi och hjälpa honom, men Garibaldi vill inte detta. Han gör anspråk på att hans kontakt inte kommer att lita på Franklin, och att uppdraget kan bli farligt. Trots sina misstankar angående att skicka iväg Garibaldi ensam, går Sheridan med på detta.

Ett stort antal Narner som verkar ha bosatt sig utanför G'Kars lägenhet, mumlar respektfullt när han går förbi. Utanför hans dörr står Ta'Lon ("All Alone in the Night", "A Day in the Strife"). G'Kar hälsar varmt på honom, men när han kommer in i sin lägenhet, upptäcker han att boken han skriver är borta. Enligt Ta'Lon, var Kha'Ri oroliga att G'Kar tagits till fånga och avrättad på Centauri Prime. Rädda att någonting hänt honom, skulle "G'Kars Bok" aldrig bli utgiven, Ta'Lon hjälpte till att "befria den", och förde den till Narn. Där, gjordes kopior, och efter ett tag blev den publicerad. På bara en månad, har över en halv miljon kopior tryckts. Den har blivit väldigt populär, och hans bok är på väg att bli större än G'Quans Bok. "Gratulerar, Medborgare G'Kar," vitsar Ta'Lon. "Du är nu en religiös ikon."

På väg ut från stationen, stoppas Garibaldi av Franklin. Franklin är orolig att det är något problem dem emellan på ett personligt plan, en känsla han fått av Garibaldis vägran att ta med honom på uppdraget. Men Garibaldi försäkrar honom att det inte är personligt menat, han är snarare orolig att uppdraget kan bli mycket farligt: Franklin är inte helt övertygad, men har slut på argument. Innan Garibaldi åker, säger Franklin: "Om du någonsin får problem, vad som helst du vill prata om... vet du var du får tag på mig."

Garibaldi anländer till Drazis Hemvärld, där han genast kontaktas av sin vän Tafiq Azir. Tafiq vet att piloten håller sig gömd, då hans arbetsgivare inte är speciellt lyckliga över att han förlorat skeppet. Och de Draziagenter som väntat på lasten, vill ta ut förlusten av hans liv. Dom ser hellre honom död, detta gäller även regeringen, som skulle bli tvungna att förklara sin inblandning i smugglingen. Piloten vill kort och gott komma härifrån. Tafiq har arrangerat så att piloten kommer att signalera till Garibaldis balkong från en närliggande park, och Tafiq ska ordna med ett skepp. När det blivit mörkt vaknar Garibaldi på balkongen där han suttit och druckit med sin vän Tafiq, som tidigare lämnat rummet för att ordna alla arrangemang, men han blir överfallen i hallen utanför rummet, han träffas av ett skott i bröstet. Garibaldi, som sov den fulles sömn har inte hört något av detta.

När han står på balkongen, upptäcker han pilotens signal. Garibaldi springer ut men upptäcker en Drazi som letar igenom Tafiqs kläder. I ett slagsmålet som följer ramlar Drazin ut från balkongen, men en flygande farkost närmar sig och lyser med en spotlight på Garibaldi. Garibaldi rusar tillbaka till Tafiq, men det är för sent att göra någonting för honom. Med sina sist döende andetag, säger Tafiq till Garibaldi att ge sig iväg och rädda piloten. I parken, befinner sig tre figurer klädda i huvor för att inte kunna identifieras, slå en försvarslös man. Garibaldi försöker att gå emellan, men dom är för många för honom, och han misshandlas istället. När Drazis poliser kommer dit flyr dom. Innan Drazipolisen anländer, får Garibaldi reda på att piloten är död, sedan flyr han genom de trånga gatorna i Drazis huvudstad.

I Sheridans kontor, tar Delenn emot ett nödanrop från Garibaldi. Uppdraget har misslyckats totalt, och alla är efter honom. Hon ser till att ett Whitestarskepp går ner för att plocka upp honom, och föra honom tillbaka till Babylon 5.

Utanför G'Kars lägenhet, står flera Narns och väntar läsande G'Kars Bok. Ta'Lon knackar på dörren, för få höra ett bryskt "Försvinn!" från G'Kar. Men efter att ha identifierat sig själv, släpper G'Kar in honom, och bara honom. G'Kar vill inte vara en ledare, vare sig religiös eller världslig. Han är överväldigad av all uppmärksamhet. "Jag har ingenting att lära dem," talar han om för Ta'Lon. Men Ta'Lon är inte av samma mening. I över hundra år har vi Narns bara fått lära oss att hata och att strida. Men i denna nya tid, behöver vi Narner lära oss på nytt. "Personligen har jag inte läst din bok," erkänner Ta'Lon, " men jag har sett ljuset av förståelse komma i deras ögon. Det handlar inte om att lära ut, det handlar att lära av sig hatet och rädslan.

G'Kar vill inte leda andra, rädd för att bli tvungen att betala för sina misstag. Vad kan hända om han leder dem i fel riktning, eller lär dom fel saker? Eller värre, om dom kommer, inte på grund av lektionerna men på grund av läraren? G'Kar är rädd att hans egen skugga blir större än hans budskap. "Om detta inträffar," svarar Ta'Lon, "Ger jag dig mitt ord på att jag personligen ska döda dig." Inte mycket till tröst kanske, men den enda tröst Ta'Lon, som en krigare är kapabel att ge. Lugnad kommer G'Kar ut, och möter sina beundrare och bjuder in dem.

I Sheridans kontor, går Delenn, Sheridan, Garibaldi och G'Kar över Garibaldis uppdrag. Det enda Garibaldi har med sig tillbaka är en knapp han lyckats rycka loss från en av de tre; han vet bara att det inte var Drazi från hur det kändes när han träffade dem. Garibaldi tror att de som dödade piloten är desamma som angripit skeppen. Kontentan är att de visste att piloten levde visar att det finns en läcka någonstans. Londo anländer sent till mötet och upptäcker knappen som Garibaldi hittat. Detta är, en knapp som sitter på uniformen på Palatsvakten. Dom andra rycker till av detta avslöjande, för att sedan snabbt gå över till ett annat ämne. Efter att Londo lämnat rummet, stannar de andra för att diskutera vidare. Dom kommer överens om att det är Centauri som troligtvis ligger bakom attackerna, men att Londo troligtvis inte känner till något om detta. Å andra sidan, är det troligt att det beror på honom att de fick reda på Garibaldis uppdrag.

G'Kar förordar att Londo hålls utanför detta avslöjande. Om Londo får reda på något om detta, skulle han bli upprörd och kommer att försöka att spåra attackernas källa. För att sedan dödas av dem. Han fortsätter med att berätta om mordförsöket på Londo på Centauri Prime ("In the Kingdom of the Blind"), och förklarar att två grupper arbetar mot varandra i Centauris Kejserliga Hov. Londo lever tack vare att en av grupperna vill ha honom levande, och om han börjar att ställa fel frågor kommer han att bli en börda och då kommer han att dödas. Tills dom får reda på vilken grupp det är som ligger bakom, måste dom hålla Londo utanför. Resten håller med honom.

Delenn är förbryllad, då det inte finns någon anledning för Centauri att göra detta: då de är i lika stort behov av Alliansen som alla andra. "Det är någonting vi missat," grubblar hon högt". Franklin kommer senare för att träffa Sheridan. Dr. Benjamin Kyle ("The Gathering") kommer att avgå som chef för den Xenobiologiska Forskningen vid EarthDome i årsskiftet, och han har frågat om Franklin vill ta över efter honom. Efter att ha tänkt på detta under en längre tid, har Franklin bestämt sig för att acceptera. Han betonar att han kommer att fortsätta med att samla ihop information angående infektioner som hoppar mellan raser för Alliansen ("Strange Relations"). Detta betyder också att han måste lämna Babylon 5 vid årsskiftet. Sheridan blir inte glad över detta på ett personligt plan, då han sätter värde på både Franklins arbete och hans vänskap. Men håller med om att det är en stor chans för honom.

Franklin lovar att berätta detta för alla de andra, speciellt för Garibaldi. Han går iväg att slå denne en signal på en gång, men Garibaldi hör ingenting då han slocknat på sin säng, en tom flaska whiskey står på hans sängbord.